Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal in Oostende
Geplaatst op 21 januari 2019 10:40 in Dovy-nieuws

Dovy Keukens is een Belgisch bedrijf, dat al 38 jaar lang gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve keukens op maat. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer en verkoopt rechtstreeks van fabrikant naar klant.

Grandioze opening

Net na nieuwjaar zet Dovy het jaar goed in en opent een nieuwe toonzaal in Oostende. Dit groots evenement krijgt een feestelijk karakter: tal van acties en activiteiten zijn gepland, Peter Van Asbroeck komt koken (20/1), er zijn diverse kookdemonstraties (AEG op 6/1, Bora op 13/1, QCurd op 12/1) en zelfs een wedstrijd ‘Win uw keuken’!

De toonzaal stelt 35 schitterende keukens tentoon. Uiteraard worden de nieuwste modellen in de kijker gezet: keukens met kastdeuren van 22 mm dik en de binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur. Daarnaast zien we een ruime variëteit aan keukens, voor ieders smaak, in zowel moderne, tijdloze als klassieke stijl.

De nieuwe toonzaal is gevestigd in Oostende, Torhoutsesteenweg 637 en is elke dag open van maandag tot zaterdag doorlopend van 9u tot 19u, op zon- en feestdagen doorlopend open van 10u tot 18u. Gesloten op woensdag.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.