X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Ik wens mijn privacyrechten uit te oefenen:

Identiteit betrokkene

Indien Dovy u niet kan identificeren op basis van de bovenstaande gegevens of indien Dovy redenen heeft om te twijfelen aan uw identiteit, kan Dovy u aanvullende informatie vragen die nodig is ter bevestiging van uw identiteit (bijvoorbeeld een kopie van uw identiteitskaart).


Welke rechten wenst u uit te oefenen (gelieve alle info die u wenst aan te vinken en in te vullen)Dovy zal zonder onredelijke vertraging uw persoonsgegevens wissen wanneer één van de volgende gevallen van toepassing is:

U heeft het recht van Dovy de beperking van de verwerking te verkrijgen indien één van de volgende elementen van toepassing is:

Dovy staakt de verwerking van uw persoonsgegevens slechts wanneer zij geen dwingende en gerechtvaardigde gronden voor de verwerking kan aanvoeren die zwaarder doorwegen dan uw belangen, rechten en vrijheden of wanneer die gronden verband houden met de instelling, uitoefening of onderbouwing van een gerechtsvordering.


* Verplicht in te vullen veld.
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso