Batibouw bij Dovy Keukens

Bestel je Dovy-keuken in februari en krijg:

  • 20%* korting op je keukenkasten
  • 20%* korting op je inbouwtoestellen
  • 20%* korting op je werkblad
online afspraak Afspraak maken
Win een Thermomix bij Dovy Keukens

Grandioze winacties!

Er valt deze maand heel wat te winnen bij Dovy. Bij bestelling van je Dovy-keuken in februari maak je kans om een fantastische Thermomix keukenrobot (t.w.v. € 1.100) te winnen!

Bovendien organiseert Dovy een fantastische wedstrijd: ‘Win je keuken’. Iedereen die zijn nieuwe Dovy-keuken bestelt, neemt automatisch deel aan deze wedstrijd.
Je maakt dan kans om je eigen keuken terug te winnen. In elke Dovy-toonzaal is er één keuken te winnen. Dat zijn er maar liefst 32 in totaal!

*Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen

Bekijk je toekomstige keuken alsof hij al bij je thuis zou staan

Onze keukenconsultants luisteren graag naar je wensen en behoeften en tekenen je toekomstige keuken virtueel uit. Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een foto-realistisch keukenontwerp dat je thuis nog eens rustig kan bekijken op computer, tablet, smartphone of zelfs door een VR-bril. Ervaar zelf deze unieke beleving!

Bekijk enkele voorbeelden

Dovy 360
Personaliseer je keuken met je favoriete foto

Nieuw en uniek: personaliseer je keuken met je favoriete foto

Ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag pakt Dovy uit met een unicum op de markt: kastdeuren met een fotoprint. Ze vormen een prachtige combinatie met andere keukenmodellen en zijn enkel en alleen verkrijgbaar bij Dovy. Het procedé is gepatenteerd.

Een foto van je (klein)kinderen, een prachtig ontluikende bloemknop, een ree in het bos, een schitterend panorama van je laatste skireis, een vergezicht, je koddige puppy, de ondergaande zon aan de horizon... Vanaf nu kun je bij Dovy je lievelingsfoto laten printen op kastdeuren. Een unicum in de keukenwereld.

Ontdek meer

Wil je ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je keuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Maak vandaag nog een afspraak in een Dovy toonzaal naar keuze.

* Actie geldig van 01/02/2021 tot en met 07/03/2021 bij aankoop van een keuken met minimum 3 inbouwtoestellen van een huismerk. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden > vraag ernaar bij één van de keukenconsultants.