Horizonplus-deuren_Oudenaarde_09.jpg

De keukentrends van 2022

Een nieuw jaar gaat gepaard met nieuwe trends. Hoog tijd dus om je te verdiepen in de nieuwste keukentrends van 2022. Wat mag je verwachten in de woonmagazines? Wat krijg je te zien in de woonwinkels? Welke kleuren nemen de overhand? En worden deze kleuren ook doorgetrokken in de keuken? Wij geven je een overzicht.

Lees meer

Gratis prijsofferte met keukenontwerp in 3D

Dovy laat je graag kennis maken met je nieuwe keuken in de virtuele wereld. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Het ontwerp dat onze keukenadviseurs speciaal voor jou op maat gemaakt hebben, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. Je ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp. Thuis kan je dan op je gemak de link openen op een computer, tablet of smartphone. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, een boven- of zijaanzicht bekijken,… alles is mogelijk.

Ontdek enkele keukenontwerpen in 3D

Dovy 360

Gratis prijsofferte

Maak vandaag nog een afspraak bij de toonzaal in je buurt en ontvang een offerte op maat.

Laat je inspireren
klantgetuigenis familie saelens vercruysse

Deze landelijke keuken met hedendaagse accenten past perfect in het interieur

De rustieke houten balken in de dakconstructie smeken bijna om een landelijke keuken afgewerkt met hout. Om het geheel een modern aspect te geven koos de familie Saelens-Vercruysse uit Beveren-Leie voor een zwarte Amerikaanse koelkast die in het oog springt en een effen wit werkblad in composiet. Daardoor straalt hun ruime keuken één en al rust uit.

Lees meer

Oude elementen vormen een perfecte combinatie met nieuwe Dovy-keuken

In het bosrijke Keerbergen woont de Roemeense familie Manea samen met hun 3 kinderen. Hun woning is een toonbeeld van charme. De vrouw des huizes heeft de woning met heel veel smaak ingericht. Ze respecteert daarbij de oude elementen van het huis en combineert deze met een moderne toets. Zo moest ook hun nieuwe Dovy-keuken aan deze voorwaarden voldoen: een landelijke stijl combineren met moderne elementen.

Lees meer

Klantgetuigenis ervaring met Dovy Keukens

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Laat je verder inspireren door de foto- en videoreportages van enkele Dovy-klanten.

*Actie geldig van 1/1/2022 tot en met 31/1/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen.