win uw keuken

Win* uw keuken

Dovy Keukens draagt Rode Kruis-Vlaanderen een warm hart toe. Ook dit jaar zijn we terug trotse partner van de stickeractie. Aan deze actie is ook een leuke wedstrijd gekoppeld. Met de unieke code op de achterzijde van de sticker maak je kans op een Dovy-keuken van maar liefst 15.000 euro! Maar dat is nog niet alles. Bij de bestelling van een Dovy-keuken krijg je in de toonzaal een gratis* Rode-Kruis sticker. Op die manier maak je kans op een prachtige korting van 15.000 euro! Deelnemen aan de wedstrijd kan nog tot en met 22 mei 2022 op www.koopdesticker.be/wedstrijd. Op 23 mei 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer info

Win* 10.000 euro korting

Tijdens de maand mei valt er heel wat te winnen. Bij de bestelling van je nieuwe Dovy-keuken maak je namelijk kans op een korting van € 10.000! Afspraak in één van onze toonzalen voor een gratis prijsofferte met fotorealistisch keukenontwerp.

Ik maak een afspraak
moderne design keuken ontbijtkast win 10.000 euro korting
Laat je inspireren

Indrukwekkende realisaties in Blind Gekocht

Dat je met enkele eenvoudige ingrepen je woning volledig kan omtoveren wordt dit jaar opnieuw duidelijk tijdens Blind Gekocht. In dit programma leggen 7 families het lot om een nieuw huis te kopen volledig in handen van enkele experts. De ervaring van makelaar Béa samen met de goede smaak van interieurarchitecten Bart en Kelly zorgen voor verbluffende resultaten.

Ontdek hier alles over deze realisaties
blind gekocht leuven kessel-lo
Klantengetuigenis Lybaert

Interieurarchitecte Evelien renoveert een volledig appartement met Dovy-materialen

Evelien is interieurarchitecte van beroep. Ze woont samen met haar vriend nabij Antwerpen en kocht een oud appartement in Koksijde om het compleet te renoveren en vervolgens te verhuren. Ze verkoos een samenwerking met Dovy en ging met het bedrijf in zee voor een volledige renovatie: van de inkomhal tot de keuken, van de leefruimte tot de badkamer en ook beide slaapkamers werden uitgerust met Dovy-materialen. Een gesprek met deze jonge onderneemster over het project dat haar nauw aan het hart ligt.

Lees meer

Deze landelijke keuken met hedendaagse accenten past perfect in het interieur

De rustieke houten balken in de dakconstructie smeken bijna om een landelijke keuken afgewerkt met hout. Om het geheel een modern aspect te geven koos de familie Saelens-Vercruysse uit Beveren-Leie voor een zwarte Amerikaanse koelkast die in het oog springt en een effen wit werkblad in composiet. Daardoor straalt hun ruime keuken één en al rust uit.

Lees meer
klantgetuigenis familie saelens vercruysse

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Laat je verder inspireren door de foto- en videoreportages van enkele Dovy-klanten.

*Actie geldig van 1/5/2022 tot en met 31/5/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen.