huis gemaakt antwerpen vtm

Gezien in Huis Gemaakt bij VTM

In het tv-programma 'Huis Gemaakt' gaan drie koppels letterlijk door het stof om een prachtig leegstaand pand te verbouwen tot een droomwoning. Aan het einde van de rit krijgt slechts één koppel de sleutels van hun eigen droomwoning cadeau. Dovy Keukens mocht voor de 3 koppels 3 prachtkeukens afleveren. Benieuwd hoe die eruit zullen zien? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Laat je inspireren

Indrukwekkende realisaties in Blind Gekocht

In het populaire tv-programma 'Blind Gekocht' leggen 7 families het lot om een nieuw huis te kopen volledig in handen van een aantal experts, meer bepaald makelaar Béa en interieurarchitecten Bart en Kelly. Samen met de presentator Jani gaan ze een kijkje nemen in hun zopas aangekochte woning. Ook in het vierde seizoen van zal Dovy zijn vakmanschap laten zien in 7 woningen.

Laat je inspireren
blind gekocht beringen
klantengetuigenis vanderstraeten ibiza stijl

Kies de stijl die bij je past

Dovy Keukens is al meer dan 40 jaar trendsetter in de keukenwereld. Van modern tot landelijk, van industriële stijl tot Ibiza stijl. In onze toonzalen kan je een ruim aanbod aan stijlen ontdekken met tal van materialen en opbergmogelijkheden. Kom zeker eens langs en ontdek de keukenstijl die bij je past. Onze keukenconsultants helpen je met plezier verder.

Ontdek de verschillende keukenstijlen

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Laat je verder inspireren door de foto- en videoreportages van enkele Dovy-klanten.

*Actie geldig van 1/6/2022 tot en met 30/6/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in één van onze toonzalen.