JE NIEUWE KEUKEN IN TIJDEN VAN CORONA: HIER VIND JE ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Vanaf dinsdag 1 december 2020 openen wij opnieuw de deuren van onze toonzalen. We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen.

social_distancing.png

Afstand houden

We houden 1,5m afstand van elkaar.

handen_ontsmetten.png

Handen ontsmetten

We ontsmetten regelmatig onze handen.

mondmasker

Mondmasker dragen

Iedereen draagt een mondmasker.

afspraak.png

Afspraak maken

We werken op afspraak.
Klik hier om een afspraak te maken.

plexiglas.png

Plexiglas voorzien

Tussen klant en keukenconsultant.

oppervlaktes_ontsmetten.png

Oppervlakken ontsmetten

We poetsen regelmatig alle vlakke oppervlakken.

Hoe maak ik een afspraak?

Ga naar www.dovy.be, klik rechts bovenaan op 'Afspraak maken' en kies het tijdstip dat voor jou het beste past of contacteer telefonisch de toonzaal in je buurt (zie bovenaan 'Toonzalen') om op afspraak in één van de toonzalen langs te komen.

Hoe krijg ik een gratis ontwerp met 3D-tekening?

De keukenconsultant maakt tijdens het eerste gesprek onmiddellijk een offerte met 3D-tekening of hij kan, na een grondige studie van de keuken, de offerte met 3D-tekening toelichten tijdens een tweede gesprek. Hij stuurt je ook de link naar de 3D-tekening via e-mail. Thuis kan je je nieuwe keuken in 3D bewonderen op je computer, tablet of smartphone, net alsof hij al bij je thuis zou staan.

Kan ik mijn gratis offerte nog wijzigen?

Jazeker. Maak een afspraak met je keukenconsultant via telefoon. We zullen met plezier je keukenontwerp verder verfijnen of finaliseren.

Ik heb beslist om mijn droomkeuken te bestellen. Hoe gebeurt dat?

Contacteer je keukenconsultant. Hij bezorgt je de overeenkomst en maakt ook een afspraak voor de opmeting bij je thuis. Bij bestelling van je nieuwe keuken betaal je geen voorschot en de prijs bij bestelling blijft 2 jaar vast.

Hoe verloopt de opmeting bij mij thuis?

Jouw keukenconsultant komt op afspraak bij je thuis. Alle voorzorgsmaatregelen worden in acht genomen: we houden 1,5m afstand van elkaar, ontsmetten regelmatig onze handen en dragen een mondmasker. We houden het bezoek kort. Na de opmeting bezorgt hij je alle documenten voor de technische voorzieningen.

Ik heb mijn keuken besteld. Wat gebeurt er nu verder?

Je keukenconsultant blijft je dossier verder opvolgen en plant de verdere stappen in voor de productie. We houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Nadat je nieuwe keuken geproduceerd is in België, contacteren we je om de exacte leveringsdatum in te plannen.

Ik verwacht de levering en plaatsing van mijn keuken. Wat nu?

De levering en plaatsing van nieuwe keukens gaat door zoals ingepland. Zijn er toch wijzigingen omwille van uw gezondheidsredenen? Gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen zodat we de planning kunnen aanpassen.

Kan mijn nieuwe keuken in alle veiligheid geplaatst worden?

Jazeker. Op de afgesproken datum komt de plaatser bij je langs. We vragen je om de afstandsregels na te leven, de keukenruimte te verluchten en de plaatser alleen te laten werken. Na zijn werk laat hij de keukenruimte netjes achter, neemt hij afval en verpakkingen mee en ontsmet hij de ruimte.

Hoe gebeurt de oplevering van mijn keuken?

Je nieuwe keuken is uniek en op maat gemaakt in functie van jouw keukenruimte. Na de volledige afwerking ervan komt de keukenconsultant op afspraak bij je langs voor de oplevering van je kwalitatieve keuken die jarenlang zal meegaan. We garanderen je 10 jaar echte garantie en een levenslange service. Geniet ervan en veel kookgenot!