Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen. En je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

Keukentrends van 2023 - Deli keuken - witte keuken met goudkleur

Deze 4 keukentrends voor 2023 moet je kennen

Ben je op zoek naar een gloednieuwe keuken? Dan is het tijd om eens langs te gaan bij een Belgische fabrikant die trendsetter is in de keukensector. Dovy is in dat opzicht toonaangevend. De laatste nieuwe snufjes, de modekleuren, de ontwikkelingen en evoluties in de sector, de vooruitgang op het vlak van techniek, de tendensen en rages… we volgen alles op de voet en implementeren de belangrijkste ontplooiingen in ons uitgebreid gamma. Op die manier etaleren we altijd de nieuwste trends in onze toonzalen, zodat ook jij op de hoogte blijft.

Lees meer

Gezien in 'Extreme Makeover Vlaanderen'

In dit bouw- en verbouwprogramma met James Cooke nemen familie, vrienden, buren en zelfs vrijwilligers het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. Ook de keukens ondergaan een ware transformatie. Wil je zien hoe Dovy dit heeft aangepakt? Bekijk alle realisaties van het eerste seizoen op onze website.

Bekijk alle realisaties
Extreme Makeover Zelem - keuken in fjord green met werkblad in marmerstructuur
Keuken Ibiza stijl overzicht

Didier en Margot kregen een persoonlijke service voor hun keuken in Ibiza-stijl

Het koppel vertoeft regelmatig in Ibiza en daar leerden ze de specifieke bouwstijl kennen. Een opvallend witte blokstructuur met kastdeuren in verweerd hout en lichte tinten of zachte zandkleuren die warmte en gezelligheid uitstralen. Ze wilden datzelfde zomerse gevoel meenemen naar huis en stapten een Dovy-toonzaal binnen met een moodboard en veel foto’s in de hand. Het resultaat mag er zijn: hun nieuwe keuken in Ibiza-stijl is een pareltje geworden. En ze zijn er echt helemaal weg van.

Bekijk de volledige reportage

*Actie geldig van 01/12/2022 tot en met 31/12/2022 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden: vraag ernaar in een van onze toonzalen.