X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Dovy organiseert regelmatig interessante evenementen

Geplande evenementen

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.Wenst u op de hoogte te blijven van de eerstvolgende evenementen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.


    Dovy Keukens n.v. respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we voor onze administratie. Checkt u graag wat er over uzelf in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw gegevens schrappen? Neem dan contact op met Dovy Keukens, Industrieweg 5, 8800 Roeselare.    Voorbije evenementen

    Zondag 11 december : Albert Verdeyen kookt met Nutridia-producten

    Zondag 9 oktober : wijndegustatie bij Dovy Waregem

    Zondag 2 oktober : Open Bedrijvendag
    BEZOEK DE DOVY-FABRIEK TIJDENS OPEN BEDRIJVENDAG

    Op zondag 2 oktober 2016 zet Dovy de deuren voor u open van 10u tot 17u. Hartelijk welkom!

    Grijp uw kans om even bij ons binnen te gluren en ontdek hoe wij uw kwaliteitsvolle keuken maken aan een betaalbare prijs. We dompelen u onder in wat we dagelijks doen, laten u de sfeer opsnuiven en nemen u van A tot Z mee in ons verhaal. Kom langs, geef uw ogen de kost en laat u verrassen, verleiden en overdonderen! Inderdaad, de Dovy-fabriek van 37.000 m2 dat is een bezoek waard om te ontdekken hoe wij met 300 vakmensen 20 keukens per dag maken, dat zijn er 4.000 per jaar!

    Van ruwe boomstam tot afgewerkte keukenkast, u volgt het ganse traject dat een keuken aflegt in onze hoogtechnologische fabriek, waar nog steeds ruimte is voor ambachtelijk maatwerk. Maar ook de eigen spuiterij, lak- en hoogglanslakafdeling en de inoxafdeling zijn een bezoekje waard want Dovy maakt alles binnenshuis en levert rechtstreeks als fabrikant bij de klant. In de granietafdeling ziet u 3000 granietplaten die wij op voorraad hebben. Zo kan de klant zijn eigen granieten werkblad zelf komen uitkiezen.

    In de ruime tent op de parking nodigen wij u uit om de kookdemonstraties van deze BV-koks bij te wonen : Peter Van Asbroeck, Piet Huysentruyt, Albert Verdeyen, Ilse D'Hooge en Curd Velghe. Zij geven u tips&trics, maken heerlijke gerechtjes klaar en laten u proeven van deze lekkere creaties. Iets om naar uit te kijken!

    Maar ook voor de kinderen is het een interessante dag want zij kunnen zich uitleven in het Dovy-speeldorp op de parking : hun weg zoeken in het hindernissenparcours van Suske&Wiske, klimmen op de toren van Urbanus, ballen gooien met De Kiekeboes, hun krachten testen met de slingerbal van De Rode Ridder of het wat rustiger houden met het speelmateriaal terwijl de ouders en het Dovy-personeel een oogje in het zeil houden.

    Een kleine honger? Geen probleem! Op de parking is een frietkraam aanwezig waar u de honger van klein en groot kan stillen.

    En om u te bedanken voor uw bezoek, krijgt u van ons een gratis drankje in de bar en een goed gevulde goodiebag aangeboden.

    Wij verwachten u op 2 oktober en heten u hartelijk welkom met de ganse familie voor een gezellig bedrijfsbezoek.

    2 oktober : Open Bedrijvendag - planning kookdemo's

    Heropening Dovy Aalst

    Zondag 15 januari : nieuwjaarsdrink bij Dovy met kookdemo van AEG of Miele

    Zondag 12 februari : Bora in Hasselt en Maasmechelen

    Zondag 26 februari : Peter Van Asbroeck in Tienen    Gratis advies aan huis
    Vraag een gratis prijsofferte
    Gratis Dovy-magazine aanvragen
    Inschrijven nieuwsbrief
    Zoek een Dovy-winkel
    Volg ons op Facebook
    Volg ons op Twitter
    Volg ons op ons Youtube-kanaal
    Abonneer u op onze RSS-feed
    Volg ons op Google Plus