Bestel je Dovy-keuken in juni en krijg:

Met een Dovy-keuken scoor je altijd!

online afspraak Afspraak maken

Slimme toestellen verbinden de hele familie

In juni pakt Dovy uit met een schitterende actie:

als je nu je nieuwe keuken bestelt, krijg je gratis* een slimme Amerikaanse koelkast (t.w.v. € 2.899) én een smartphone S21+ (256GB) t.w.v. € 1 099. Dat zijn twee slimme toestellen die je leven stukken makkelijker maken.

De slimme Samsung Family Hub-koelkast

Als iemand spreekt over een Samsung Family Hub, dan weet je waarschijnlijk niet waarover die persoon het heeft. Als iemand spreekt over een slimme Amerikaanse koelkast, dan ben je onmiddellijk mee in het verhaal. Bij een Amerikaanse koelkast denk je waarschijnlijk direct aan een zeer ruime koelkast met ijsblokjesfunctie. Maar de slimme Amerikaanse koelkast heeft heel wat meer in haar mars.

Familyhub Samsung
Samsung S21+

De slimme Samsung Galaxy S21+

De nieuwste Samsung Galaxy S21+ is een revolutionaire smartphone met een Dynamic AMOLED 2X-scherm van maar liefst 6,7 inch, 256 GB geheugen en een schermresolutie van 1080 bij 2400 pixels. De batterij van 4800 mAh levert voldoende stroom voor meer dan anderhalve dag. En dankzij de drie fotosensoren neem je zowel foto’s als selfies van superieure kwaliteit.

Check de inhoud van je koelkast

Verbind je slimme koelkast met je smartphone en je kunt live TV kijken in de keuken of je lievelingsmuziek beluisteren. Ben je in de supermarkt en weet je niet meer of je nog eieren in de koelkast hebt staan om een gerecht te bereiden? Check de inhoud van je koelkast dankzij de applicatie op je smartphone en de 3 inbouwcamera’s van je koelkast. Of stuur een bericht naar de koelkast dat je gezinsleden niet op jou moeten wachten voor het avondeten. De eerste die langs de koelkast passeert, ziet meteen je bericht.

Familyhub Samsung
Familyhub Samsung

Slimme toestellen met elkaar verbinden

Heb je even geen inspiratie om te koken vanavond? Vraag dan aan je slimme koelkast om een recept voor te stellen op basis van de ingrediënten die aanwezig zijn in je koelkast. Of bekijk samen met de kinderen hun favoriete tekenfilm in de keuken. Denk eraan om ook andere slimme toestellen te verbinden met je slimme koelkast. Zo check je de cyclus van je wasmachine op het display van je koelkast of je start de robotstofzuiger met één druk op de knop. Combineer naar hartenlust met andere apps en je drukbezette leven loopt als een trein.

Meer weten over de slimme koelkast?

Ontdek Meer

Wil je ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je keuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Maak vandaag nog een afspraak in een Dovy toonzaal naar keuze.

*Actie geldig van 1/6/2021 tem 30/6/2021 bij aankoop van een keuken met minstens 3 inbouwtoestellen. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden > vraag ernaar in één van onze toonzalen.