X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Gebruiksgemak

Hogere en diepere kasten

Terug

Hogere en diepere kasten

Hogere en diepere kasten

Onderkasten zijn standaard 56 cm diep, terwijl de standaardhoogte varieert tussen 75 en 82 cm. Aangezien bij Dovy alles tot op de millimeter op maat kan worden gemaakt, kan u kiezen voor onderkasten die hoger en/of dieper zijn. Zo krijgt u tot 20% meer opbergruimte in uw keukenkasten. Door de sokkel van de keuken met bijvoorbeeld 7 cm te verlagen, wint u 7 cm hoogte in uw kast, en komt er plaats vrij voor twee legplanken in plaats van één. Op die manier kan u in de keukenkasten extra veel opbergen, zeker als ze ook nog eens dieper zijn dan gebruikelijk. Diepere onderkasten hebben nog een bijkomend voordeel: ook het keukenblad is dieper. Een werkblad van bijvoorbeeld 70 cm in plaats van de gebruikelijke 60 cm geeft bijkomende werkruimte, biedt meer bewegingsvrijheid voor uw hoofd als er hangkasten boven zijn en u kan er extra toestellen op plaatsen.

Meer lezen over de werkbladhoogte aangepast aan uw lichaamslengte.

Opbergruimte zonder meerprijs

Dovy biedt deze extra opbergruimte aan zonder meerprijs. U krijgt dus een extra legplank, diepere en/of hogere onderkasten en een dieper en ruimer werkblad tegen dezelfde prijs als onderkasten en een werkblad in de standaardmaten.

Praktische lade-indelingen

Binnenin kan u nog ruimte winnen door de laden handig in te delen. Voor het bestek bestaan er schaaltjes en indelingen in hout en in hoogwaardige kunststof, deksels kan u opbergen in een aparte zone vooraan of achteraan de lade, en dankzij rekjes hebt u een perfect overzicht op al uw keukenkruiden en sausjes. Zo gaat er geen vierkante centimeter opbergruimte verloren, is alles mooi ingedeeld, en hoeft u niet meer te zoeken naar dat ene keukenhulpje dat achteraan in een kast is beland. Antislipmatjes of verplaatsbare tussenschotten zorgen voor een overzichtelijke onderverdeling en houden de inhoud mooi op zijn plaats. Als u de laden opent of sluit, blijven de verpakkingen rechtop staan en verschuiven ze niet.

Laden met binnenlade

Dovy voorziet zijn keukens altijd van laden die volledig uittrekbaar zijn. Zo kan u de inhoud van de lade helemaal overzien en ook volledig benutten. Dovy maakt tevens gebruik van een vernuftig boxsysteem dat laden verder onderverdeelt in binnenladen die eveneens volledig uittrekbaar zijn. Daardoor kan ook de loze ruimte van een hoge lade efficiënt worden gebruikt.

De voordelen van hogere en diepere kasten op een rijtje

  • op maat gemaakt
  • tot 20% meer opbergruimte in uw keukenkasten
  • twee legplanken in plaats van één
  • meer werkruimte op uw keukenblad wegens diepere kasten
  • meer bewegingsvrijheid voor uw hoofd als er hangkasten boven zijn
  • voor dezelfde scherpe prijs

 

Dovy Keuken bestellen?

Geen voorschot
10 jaar garantie
en 2 jaar prijsvast

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso