Bestel je Dovy-keuken in september en krijg:

Maak nu een afspraak en krijg bij je gratis prijsofferte een keukenontwerp in 3D

Benieuwd hoe een keuken er in Virtual Reality uitziet? Bekijk alvast enkele voorbeelden van realisaties in het overzicht.

Fantastische winactie

Win* een vaatwas (t.w.v. € 1.599)

Naast de grandioze verjaardagsactie maak je, bij de bestelling van je Dovy-keuken, ook kans om een ultrastille vaatwas met Comfortlift® (t.w.v. € 1.599) te winnen*. Profiteer er snel van: je hebt 1 kans op 45!

Met Comfortlift® komt de vaat naar je toe

Het in- en uitladen van de vaat is kinderspel geworden want de Comfortlift® tilt de onderste mand naar een hoger, comfortabel niveau. Met z’n 40 dB is deze vaatwasser fluisterstil en de Softgrips en Softsspikes vormen een optimale bescherming voor je mooiste glasservies.

vaatwas AEG comfortlift
Klanten aan het woord
Landelijke keuken

Een perfecte combinatie van oude elementen met een nieuwe Dovy-keuken

In het bosrijke Keerbergen woont de Roemeense familie Manea samen met hun 3 kinderen. Hun woning is een toonbeeld van charme. De vrouw des huizes heeft de woning met heel veel smaak ingericht. Ze respecteert daarbij de oude elementen van het huis en combineert deze met een moderne toets. Zo moest ook hun nieuwe Dovy-keuken aan deze voorwaarden voldoen: een landelijke stijl combineren met moderne elementen.

Lees meer

Een prachtige keuken in oude eik en zwart

Kwaliteit gaat voor de familie Coornaert boven alles en daarom kozen ze resoluut voor Dovy. De nieuwe keuken in oude eik met een zwart keukeneiland past perfect in hun duurzaam gerenoveerde woning. Alhoewel ze veel keuzestress hadden en op het laatste ogenblik de indeling nog veranderden, zijn ze uiterst tevreden met het prachtige resultaat.

Lees meer

Keukenervaring klantgetuigenis Dovy Keukens
Huis Gemaakt Kortrijk

De mini-keuken met oude waterpomp wordt omgetoverd tot een ruime leefkeuken in 4 delen

Harry en Jerina verbouwden de oude burgerwoning in Kortrijk volledig en maakten er een gezellige thuis van. De oude keuken bestond uit 2 onderkastjes met laden en een waterpomp. Het koppel koos voor een nieuwe keuken in 4 delen die samen één mooi geheel vormen.

Lees meer

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Ontdek de videoreportages van enkele Dovy-klanten.

*Actie geldig van 1/9/2021 tem 6/10/2021 bij bestelling van een nieuwe keuken. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden > vraag ernaar in één van onze toonzalen.