Landelijke keuken in mat lak - Model Sorento
Blind Gekocht keuken Deurne
Blind Gekocht Turnhout

Keukenmodel ‘Les Flandres’ is een op en top klassieke keuken in massief hout en gelakt. De witte kleur geeft de massieve keuken een modern accent en ook de goudkleurige kraan en dito handgrepen zorgen voor een speels effect. Heb je ook gelet op het accent dat gelegd wordt op de mintgroene, losstaande koelkast? Een echte blikvanger met een retro kwinkslag!

Sfeer en gezelligheid troef

De keuken vormt het hart van de woning en ademt sfeer en gezelligheid uit. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Blind Gekocht keuken Deurne
Blind Gekocht keuken Deurne

Massief eiken werkblad

Om de nostalgie nog extra te benadrukken, werd gekozen voor een werkblad in massieve eik. Het ziet er heel robuust en stevig uit, kan tegen een stootje en accentueert het landelijke aspect. De bijpassende, dikke legplanken boven de koelkast en het aanrecht zijn eveneens in massieve eik. Een typisch kenmerk voor een stoere look!

Handige opbergmogelijkheden

Aan beide zijden van de spoelbak zijn er kruiden- en flessenrekjes geïnstalleerd. Ze zijn superhandig, want op die manier blijven de meest gebruikte kruiden of sausjes direct binnen handbereik voor het op smaak brengen van een gerechtje. Net naast het kookvuur is een dubbele pottenlade met verborgen binnenlade voor het opbergen van bestek en keukenaccessoires. Opgeruimd staat netjes.

Blind Gekocht keuken Deurne

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken