Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens
DOVY BERLARE-050.jpg
Blind Gekocht Lotenhulle Keuken

Een tweedelige keuken bestaande uit een schiereiland waar er afgewassen kan worden en een kastenwand met kookgedeelte. Om één mooi geheel te vormen, zijn beide delen vervaardigd uit hetzelfde materiaal. De kastdeuren in roodbruin laminaat beantwoorden volledig aan de nieuwste keukentrends. Hout, houtstructuur of motieven met hout zijn immers volop in de mode.

Uiterst praktische kastenwand

Alle kasten en apparaten zijn ingebouwd en sluiten mooi aan bij het kookgedeelte. Wat vind je van de ingebouwde vaatwasser? Heb je ook gezien dat hij op werkhoogte is ingebouwd? Een vaatwasser op werkhoogte is een echte meerwaarde op het vlak van ergonomie in de keuken. Je kunt de vaat makkelijk uitnemen en direct in de keukenkasten plaatsen zonder diep door de knieën te moeten gaan om in- of uit te laden.

Onder de kookplaat bevinden zich 2 ruime onderkasten, telkens voorzien van een voorraadlade met glas aan de voorzijde en een pottenlade eronder. Dankzij het glas aan de voorzijde van de voorraadlade heb je een directe inkijk op de inhoud van de lade. Zo weten Rob en Phylicia onmiddellijk welke voorraad ze nog in huis hebben.

De dampkap werd weggewerkt in een bijpassende dampkapluifel. Zo wordt ze volledig aan het oog onttrokken en komt het accent te liggen op het esthetische aspect.

Inderdaad, niet alleen het praktische aspect in de keuken is van belang, ook het uitzicht en de algemene look tellen mee. Let daarbij op de mooie afwerking en alignering van het combitoestel met de koelkast ernaast. En zelfs de dampkapluifel en de onderkasten zijn mooi in één lijn. Een perfecte afwerking die vakmanschap uitstraalt.

DOVY BERLARE-028.jpg
DOVY BERLARE-043 1.jpg

Veel werkruimte op het schiereiland

Aan het lang, ruim en breed schiereiland is er op het werkblad veel open ruimte beschikbaar omdat er slechts één spoelbak ingebouwd is. Alle ruimte die overblijft, is werkruimte. De kasten eronder bieden ook veel opbergruimte: er is een besteklade aanwezig met eronder een aparte pannenlade én een pottenlade. Heb je ook gezien dat er een dubbel stopcontact ingebouwd is in het werkblad? Het zwart stopcontact is bijna onzichtbaar in het zwart werkblad. Even draaien en er verschijnen ineens 2 stopcontacten. Na gebruik terug sluiten met 2 vingers. Eenvoudig en altijd handig!

Praktische en esthetische binnenkant

Binnenin de kasten overheerst niet alleen het praktische maar ook het esthetische aspect. De binnenkant in glanzend laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud, stoot- en krasvast. Prima bestand dus tegen veelvuldig potten en pannen uit de kast halen. Voor de binnenkant van de kasten werd gekozen voor glanzend laminaat met grijze linnenstructuur. Dit is nieuw in het assortiment en roept een warme sfeer op. Ideaal dus in deze warme, gezellige keuken.

DOVY BERLARE-015.jpg

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken