Gepersonaliseerde keukenkasten met fotoprint
DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-022.jpg
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

Een L-keuken is op zich al praktisch ingericht om dat je alles dichtbij de hand hebt: het kook-, afwas- en opberggedeelte bevinden zich op korte afstand van elkaar. Wil je nog snel iets ontdooien of uit de oven halen? Makkelijk, de microgolf en oven staan net naast het kookvuur.

Maar ook aan de praktische inrichting binnenin de kasten werd gedacht. Achter een breed frontpaneel onder het kookvuur vind je een besteklade, voorraadlade én pottenlade ineen. Alles wat je nodig hebt bij het koken bevindt zich in éénzelfde lade. Handig!

En heb je al opgemerkt dat de dampkap ingewerkt zit in de luifel boven het kookgedeelte? Onmisbaar, maar toch aan het oog onttrokken.

Zwarte keuken die aandacht trekt

In een open, witte ruimte valt een zwarte keuken sterk op. En dat is nu net wat interieurarchitect Bart voor ogen had bij het ontwerpen van deze keuken. Hij koos resoluut voor zwart frontlaminaat met een topmat finishing. Deze afwerking zorgt ervoor dat vingerafdrukken geen kans krijgen op de zwarte kastdeuren. Makkelijk dus in het onderhoud.

Blind Gekocht Seizoen 2 Meise Dovy Keukens
DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-041.jpg

Onderhoudsvriendelijk werkblad en spatwand

De volledige muur achter het kookgedeelte werd bekleed met onderhoudsvriendelijk laminaat. Met een drupje afwasmiddel op een vod is de spatwand in geen tijd weer proper. Hetzelfde geldt voor het werkblad in composiet. Qua kleur koos Bart voor pikzwart om perfect te passen bij de kasten. De hoge keukentafel daarentegen werd vakkundig gepositioneerd tussen 2 muren en bestaat uit laminaat met houtstructuur. Zo past hij perfect bij de grote eettafel en vormt een mooi contrast met de volledig zwarte keuken.

Bijpassend bureaugedeelte

De strakke zwart-wit accenten worden doorgetrokken naar het bijpassend bureaugedeelte. Een wit werkblad in laminaat contrasteert mooi tegen de zwart geschilderde muur. En als kers op de taart siert een opvallend zwart-wit schilderij met Japanse invloeden de ruimte.

Blind Gekocht Meise - D3

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken