Moderne keuken in fineer scarved oak - Model Design
Strakke moderne laminaatkeuken - Model Design
Kleursimulator muren
Moderne keuken in betonlook - Model Toronto

De combinatie van witte keukenkasten met een zwart of donker werkblad blijft nog altijd een topper in de keukenwereld. Daarvan is deze moderne keuken een mooi bewijs. Witte keukenkasten reflecteren het licht en ogen licht en luchtig. Daardoor lijkt je keuken ook groter. Een donker werkblad kies je voor zijn makkelijk onderhoud. Je ziet er praktisch geen vuil op. Een werkblad in laminaat is niet poreus, dus hygiënisch en ook snel gepoetst.

Strakke moderne laminaatkeuken - Model Design - Greeploze keuken

Greeploze keuken

Wil je het strak en modern aspect in je keuken accentueren? Kies dan voor een witte, greeploze keuken. Hij straalt eenvoud en pracht uit. Combineer met een werkblad met een donkere tint en enkele frisgroene decoratieve elementen.

Werkblad in laminaat

Dit werkblad in laminaat lijkt erg op blauwe hardsteen, maar niets is minder waar. Het is een goede imitatie ervan. Het voordeel? Veel onderhoudsvriendelijker!

Strakke moderne laminaatkeuken - Model Design - Werkblad in laminaat
Strakke moderne laminaatkeuken - Model Design - Pottenlade met binnenlade

Pottenlade met binnenlade

Om de symmetrie aan de voorzijde van de keukenkasten te behouden, kiezen we voor brede pottenladen. Binnenin zit er nog een volledig uittrekbare lade waar je het bestek en klein keukengerei kan opbergen.

Binnenkant kast in glanzend laminaat

De binnenkant van elke keukenkast is afgewerkt met glanzend laminaat voor een makkelijk onderhoud. Nieuw in het gamma is glanzend laminaat met linnenstructuur, een knipoog naar de binnenkant van de keukenkasten van weleer.

Strakke moderne laminaatkeuken - Model Design - Binnenkant kast in glanzend laminaat

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken