DOVY MEISE BLIND GEKOCHT-022.jpg
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens
DOVY BERLARE-050.jpg

In een kleine ruimte komt een witte keuken maximaal tot zijn recht. De witte kleur reflecteert het licht en geeft een aangenaam, licht en fris gevoel als je binnenkomt.

Voor een strakke look werden de kastdeuren vervaardigd in wit kerngekleurd frontlaminaat. Bij deze speciale uitvoering wordt het laminaat in de massa gekleurd. Daardoor is het fijne donkere lijntje – een kenmerk van laminaat – helemaal niet meer te zien, niet frontaal en ook niet van opzij. Dat geeft de keuken een zeer strak design en een architecturale look.

Spatwand in contrasterende kleur

Voor een speelse toets werd er gewerkt met een klein kleuraccent. De spatwand bestaat eveneens uit laminaat, maar kreeg een blauwgroen accent. Een kleuraccent dat ook terugkomt in de keukenmuur en dito zitkussens op de bank.

Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens
Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

Keukentoestellen in één lijn

In een enkelwandige keuken bevinden alle keukentoestellen zich op één lijn. Dat is makkelijk om te werken. De gewassen groenten gaan van de spoelbak direct in de kookpot of in de oven. Zo zijn er geen onnodige verplaatsingen en win je tijd bij het koken. Heb je er ook op gelet dat zelfs de geïntegreerde dampkap mooi in lijn is met de bovenkasten?

Onder het kookvuur werden er 2 praktische en ruime pottenladen voorzien met daarin een binnenlade en verdeling voor klein keukengerief. Op die manier is alles netjes opgeborgen en vind je direct terug wat je zoekt.

Ook de binnenkant telt mee

Voor Davina was het belangrijk om te weten dat Dovy de keuken van haar dromen zou kunnen realiseren. Om dit te bewijzen, heeft de interieurarchitect het ontwerp eerst omgezet in een driedimensionaal ontwerp. Zo kon Davina thuis haar keuken bekijk op de computer, tablet of smartphone en genieten van haar keukenproject dat stilaan werkelijkheid werd. Kijk je mee naar het ontwerp in 3D dat Davina thuisgestuurd kreeg?

Blind Gekocht seizoen 2 - Kortrijk - Dovy Keukens

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Afspraak maken Afspraak maken