Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Modern klassieke keukens

Kan een keuken modern én klassiek zijn tegelijkertijd? Jazeker! Een interieur in modern klassieke stijl is elegant, luxueus, statig en chic. Het is een combinatie van klassieke vormen met een moderne toets.

Keukens bekijken
Chique witte keuken met gouden accenten

Keukens in modern klassieke stijl

In de modern klassieke stijl worden bepaalde kenmerken van beide stijlen met elkaar gecombineerd. Het resultaat is een modern klassieke stijl, boordevol elegantie en comfort. En is net de combinatie van beide elementen die deze modern klassieke kastdeuren in mat lak zo fraai en geraffineerd maakt. Een keuken in deze stijl oogt niet alleen sierlijk maar ook elegant en royaal. Combineer met een werkblad in graniet voor een luxueuze toets.

Een dubbele kaderdeur

De kastdeuren van het nieuw keukenmodel Deli noem je klassiek door het dubbel kader: een heel smal kader aan de buitenrand, gevolgd door een breder kader. Ook de aanwezigheid van een handvat geeft deze kastdeur een klassieke look. Maar de strakke vormgeving, de frisse aanblik, het rustige gevoel en de styling geven er een moderne twist aan.

Keukenmodel Deli Misterio Gold

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak