Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Blind Gekocht Antwerpen
Blind Gekocht Duffel
Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design

Witte kasten geven altijd een ruimtelijk gevoel. De kolomkast met grote inbouwkoelkast en de onderkasten zijn vervaardigd uit wit kerngekleurd frontlaminaat. Dat is een speciale uitvoering waarbij het laminaat in de massa gekleurd is. Daardoor is het fijne donkere lijntje – hét kenmerk van oerdegelijk laminaat – helemaal niet meer zichtbaar en het geeft de keuken een strakke look.

Om de keuken een kleuraccent te geven, werd er gekozen voor een rij bovenkasten in fjordgroen. Het gebruik van twee verschillende kleuren is zeer trendy en vooral zachte tinten zijn erg in trek.

Het gebruik van zachte kleuren worden verdergezet in het werkblad met een lichte houtstructuur. Op die manier is de combinatie van natuurtinten compleet. De muurbank in dezelfde lichte houtstructuur maakt de verbinding tussen de kasten. Dat is ideaal om wat decoratie of kookboeken op te plaatsen.

Andere scandinavische keukens

Alle scandinavische keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak