De familie Peters uit Houthalen is fan van veel natuurlijk licht in huis. Toen ze de Dovy-toonzaal in Hasselt binnenkwamen, waren ze reeds overtuigd dat ze een witte, strakke en greeploze keuken wilden. En liefst zo gerieflijk mogelijk. Dovy tekende hun droomkeuken uit en de familie was direct onder de indruk.

Klantgetuigenis Familie Peters Houthalen

Wit, witter, witst

Het natuurlijk licht komt via de grote ramen binnen in de keuken en het wordt maximaal gereflecteerd door het spierwitte interieur : witte muren, witte keukenkasten tot aan het plafond, witte raamkozijnen, witte steunpilaren en een wit plafond. Zodoende komt de keuken geheel tot zijn recht in deze witte omgeving.

Maximaal comfort

Van buitenaf ziet de keuken er modern, strak en sober uit. Maar vergis je niet! Binnenin is deze keuken super praktisch ingericht. Mevrouw Peters wou vooral een nette, cleane en altijd opgeruimde keuken. En dat is alleen mogelijk als er genoeg opbergruimte voorhanden is. Daarom werd aan Dovy gevraagd om uittrekbare laden in de kolomkast te voorzien. De voorzijde van de laden is in glas en dat zorgt voor een perfect overzicht van de inhoud van de grote kolomkast.

Onder het kookeiland werden pottenladen voorzien met daarboven 2 uittrekbare binnenladen. De bovenste binnenlade is bestemd voor het opbergen van bestek en klein keukenmateriaal en de lade eronder is spitsvondig ingedeeld, zelfs met een kruidenrek zodat alle kruiden netjes naast elkaar liggen en gebruiksklaar zijn.

Naast de kookplaat werd een dubbel stopcontact voorzien. Met een klik en een draai verschijnen er 2 stopcontacten. Met een klik en een draai zijn ze terug afgesloten. Heel handig als mevrouw Peters de soep wil mixen die nog op het vuur staat.

Klantgetuigenis Familie Peters Houthalen
Klantgetuigenis Familie Peters Houthalen

Werkblad in volkern

Nadat de familie Peters de verschillende werkbladen in de toonzaal vergeleken had, de voor- en nadelen goed overwogen, werd besloten om te kiezen voor een werkblad in volkern. Ze waren beiden overtuigd van de kwaliteiten van een volkern werkblad. Het materiaal is goed bestand tegen stoten, krassen en slijtage, het is niet poreus en dus hygiënisch.

Maar er waren vooral 2 redenen die de familie Peters als argument aanhaalde om resoluut te kiezen voor volkern. De eerste reden is dat werkbladen in volkern zeer dun zijn (slechts 12 mm) en dat is een uitstekende keuzen voor strakke, moderne designkeukens en ook ideaal voor een groot keukeneiland. Niettegenstaande de kleur wit de voorkeur geniet van de familie Peters selecteerden ze toch de zwarte volkern als werkblad. Een belangrijke troef is dat zwarte volkern beschikt over een Fenix toplaag die de sensationele eigenschap bezit om bij kleine krassen zelfherstellend te zijn. En dat is handig als borden of schalen verschoven worden op het werkblad. Of als iemand thuiskomt en achteloos zijn sleutelbos op het werkblad gooit. De sleutelbos glijdt door en maakt daarbij kleine krasjes op het werkblad. Dankzij de Fenix toplaag is dit geen enkel probleem!

Handige toestellen

Aangezien er een ingebouwde vaatwasser in het keukeneiland aanwezig is, koos mevrouw Peters voor een kleine spoeltafel in inox. Eronder werd een boiler van 10 liter geïnstalleerd om toch snel warm water te hebben in de keuken.

De inductiekookplaat van AEG heeft flexibele kookzones die zorgen voor de nodig warmte, direct in de bodem van de pan. De kookplaat wordt eenvoudig bediend met tiptoetsen.

De oven en combi-oven werden op werkhoogte naast elkaar ingebouwd in de kolomkasten, mooi uitgelijnd voor een strak uitzicht en met een opberglade onder de combi-oven.

Let even op de speciale plafonddampkap van AEG. Deze dampkap is een perfecte combinatie van tijdloos ontwerp en betrouwbare prestaties. Een exclusief design dat perfect bij de keuken past.

Klantgetuigenis Familie Peters Houthalen

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een -afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen