X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Ontdek de kwaliteit van een Dovy-keuken

Een Dovy-keuken is een stevige keuken, oerdegelijk en gemaakt met de beste materialen, van de constructie tot het deurpaneel, van de binnen- tot de buitenkant. Het is een keuken waar u jarenlang plezier aan zal beleven.

Zwarte keukens zijn trendy

Zwarte keukens zijn trendy

Een zwarte keuken straalt elegantie uit en is chic en stijlvol, zeker in combinatie met enkele kleurrijke accenten.

Nieuw en EXCLUSIEF: Kastdeuren in 24 mm dikte

Nieuw en EXCLUSIEF: Kastdeuren in 24 mm dikte

Kastdeuren in 24 mm dikte doen dit jaar hun intrede in het gamma. Het voordeel? Uw keuken ziet er niet alleen heel stevig uit, hij is het ook werkelijk!

Frontlaminaat

Frontlaminaat

Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen van de voor- en achterzijde.

Kerngekleurd frontlaminaat

Kerngekleurd frontlaminaat

Dovy blijft verder innoveren en ontwikkelde een nieuwe en exclusieve reeks binnen frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde.

Rondom laminaat

Rondom laminaat aan de buitenkant

Elke kastdeur, elke kastplank en elke lade wordt verstevigd met een laag laminaat van 0,8 mm dik. Dat maakt uw keuken veel stootvaster en veel beter bestand tegen water en warmte.

Glanzend laminaat

Glanzend laminaat

De binnenkant van de kasten werkt Dovy af met glanzend laminaat. Glanzend laminaat is heel onderhoudsvriendelijk en prima bestand tegen veelvuldig potten en pannen uit de kast halen. Het is véél sterker dan melamine.

Kleurvast laminaat

Kleurvast laminaat

Laminaat komt niet los en behoudt zijn kleur. Hoe herken je een afboording in laminaat? Aan het fijne, donkere lijntje!

Oerdegelijke constructie

Oerdegelijke constructie

Het oerdegelijke corpus is een maatstaf voor de superieure eigenschappen van een Dovy-keuken. Een achterwand in groefsysteem, dikke zijwand en stevige bodem.

Sokkel

Sokkel in plaats van pootjes

Wat de fundering is voor uw huis, is de sokkel voor uw keuken. Een Dovy-keuken rust op een sokkel die is gemaakt van stabiele, watervaste multiplexplaten.

Blumotion scharnieren

Scharnieren met Blumotion

De passie voor perfectie blijkt ook uit de keuze van de scharnieren. Scharnieren verbinden het corpus aan de kastdeuren. De clipscharnieren die Dovy gebruikt, zijn het neusje van beslagtechniek.

Legrabox

Legrabox boxsysteem

Het boxsysteem is inzetbaar in alle mogelijke toepassingen in laden en binnenladen, wat garant staat voor een schitterend harmonisch geheel.

Le Mans hoeksysteem

Hoeksysteem met antisliplaag

In een hoekkeuken zit altijd wel een hoekkast. Er zijn diverse hoeksystemen mogelijk voor de invulling van deze kast.

Op maat gemaakte keuken

Op maat gemaakte keuken

Elke Dovy-keuken wordt volledig op maat getekend en uitgevoerd volgens uw noden en behoeften.

Meubelpanelen met hoge densiteit

Meubelpanelen met hoge densiteit

De keukenkasten worden gemaakt van meubelpanelen die Dovy aan de buitenkant nooit afwerkt met het broze melamine, maar ALTIJD met laminaat: het sterkste materiaal dat hiervoor bestaat.

Dovy Keukens blijft open
Geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso