X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kwaliteit

Kerngekleurd frontlaminaat

Terug

Kerngekleurd frontlaminaat

Kerngekleurd frontlaminaat

Dovy blijft verder innoveren en ontwikkelde een nieuwe en exclusieve reeks binnen frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Dat maakt dat het fijne donkere lijntje - een kenmerk van laminaat - er nog wel is, maar niet zichtbaar aan de voorzijde van de kastdeuren als je er frontaal op kijkt. Dit zorgt voor een strakkere, moderne look van uw keuken. Meer lezen over laminaat.

De exclusieve reeks kerngekleurd frontlaminaat

Vandaag gaat Dovy nog een stapje verdere en ontwikkelde een exclusieve reeks met 6 nieuwe kleuren binnen kerngekleurd frontlaminaat. De kleuren 'Kiezelgrijs', 'White Core', 'Light Grey', 'Zand Beige', 'Cashmere' en 'Crema' vervolledigen het exclusieve gamma. Opvallend in deze nieuwe reeks is dat de kern van het laminaat in de massa gekleurd is waardoor het fijne donkere lijntje helemaal niet meer zichtbaar is. Wel of geen zwart lijntje? Een gedeeltelijk zichtbaar zwart lijntje of helemaal niet zichtbaar? Dovy creëerde voor elk wat wils, maar steeds met behoud van de oersterke kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Dovy Keukens lanceert
Dovy 360!

Lees meer
Copyright 2019 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso