Lentedeals bij Dovy

Bestel je Dovy-keuken in april en krijg:

4 Miele-toestellen gratis* ter waarde van € 4000

+ gratis* pottenset Demeyere t.w.v. € 368

online afspraak Afspraak maken

Lentedeals

Gepersonaliseerde keukenkasten met fotoprint

Nieuw en uniek: personaliseer je keuken met je favoriete foto

Ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag pakt Dovy uit met een unicum op de markt: kastdeuren met een fotoprint. Ze vormen een prachtige combinatie met andere keukenmodellen en zijn enkel en alleen verkrijgbaar bij Dovy. Het procedé is gepatenteerd.

Een foto van je (klein)kinderen, een prachtig ontluikende bloemknop, een ree in het bos, een schitterend panorama van je laatste skireis, een vergezicht, je koddige puppy, de ondergaande zon aan de horizon... Vanaf nu kun je bij Dovy je lievelingsfoto laten printen op kastdeuren. Een unicum in de keukenwereld.

Ontdek meer

Bekijk je toekomstige keuken alsof hij al bij je thuis zou staan

Onze keukenconsultants luisteren graag naar je wensen en behoeften en tekenen je toekomstige keuken virtueel uit. Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een foto-realistisch keukenontwerp dat je thuis nog eens rustig kan bekijken op computer, tablet, smartphone of zelfs door een VR-bril. Ervaar zelf deze unieke beleving!

Bekijk enkele voorbeelden

DOVY WAREGEM AUG 2019197640_Dovy_Crop.jpg

Wil je ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je keuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Maak vandaag nog een afspraak in een Dovy toonzaal naar keuze.

*Actie geldig van 1/4/2021 tem 30/4/2021 bij aankoop van een keuken met minstens €10.000 elementen (excl BTW). Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden > vraag ernaar in één van onze toonzalen.