X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Loïc Zot van koken

Loïc is zot van koken in zijn Dovy-keuken

Een nieuw seizoen betekent een nieuw kookprogramma op TV. Loïc is zot van koken en dat laat hij graag zien in zijn gelijknamig TV-programma bij VTM. Dovy helpt hem een handje en zorgt ervoor dat hij van zijn passie zijn beroep kan maken. We installeerden een prachtige keuken zodat hij zich ten volle kan uitleven.

Jong kooktalent

Loïc Van Impe (25) is een gepassioneerd kooktalent en zeer geliefd op sociale media. Zijn recepten kennen vooral veel bijval bij zijn leeftijdsgenoten. Loïc kreeg de microbe van het koken met de paplepel ingegeven want zijn beide ouders zijn kok. Daarenboven heeft hij een vlotte babbel, een aangename manier van vertellen en tonnen energie.

Handige keukeninrichting

De nieuwe, greeploze keuken van Loïc bestaat uit 3 delen: een centraal kookeiland met zitgedeelte, links daarvan de spoeltafel en erachter een kastenwand met werkblad.

Loïc Zot van koken

Foto: Kristof Ghyselinck

Verschillende materialen en kleuren met elkaar combineren is een nieuwe keukentrend die in opmars is. In de keuken van Loïc maken we gebruik van laminaat en keramiek als werkblad en inox als spatwand. Laminaat met houtstructuur (oude eik) laat zich gemakkelijk combineren met mosgroen en beide kleuren stralen gezelligheid, warmte en rust uit.

Om eenheid te creëren komt de mosgroene kleur terug aan de voorkant van het kookeiland en op de werkbladen. De kastdeuren zijn in laminaat met houtstructuur. Er werden meerdere open regalen voorzien zodat de keuken een luchtig geheel vormt. De binnenkant is afgewerkt met glanzend laminaat in linnenstructuur, een nieuwigheid bij Dovy.

Loïc Zot van koken

Foto: Kristof Ghyselinck

Werkblad in keramiek

Op het kookeiland ligt een werkblad in keramiek met dezelfde houtstructuur als de kastdeuren. Aangezien er veel gekookt wordt in Loïcs keuken is een onderhoudsvriendelijk werkblad dat kras-, vlek- en hittebestendig is, van het grootste belang.

Loïc: Zot van Koken, elke weekdag om 18u bij VTM.

Loïc Zot van koken

Foto: Kristof Ghyselinck

Dovy Keukens blijft open

Vraag online uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in virtual reality en geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke acties!

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso