Dovy op Batibouw 2019
Geplaatst op 5 maart 2019 12:40 in Dovy-nieuws

Wervelend succes

Beurzen zijn steeds de ideale gelegenheid om de nieuwste keukentrends in de kijker te zetten. Ook op Batibouw kon Dovy een enorm aantal bezoekers inspireren met onze prachtige stand. Onze stand viel niet alleen op door de 6 totaal verschillende keukens, ook de showcooking met de Bora-chef trok heel wat aandacht.

Nieuwigheden troef

Dit voorjaar introduceerde Dovy twee compleet nieuwe keukenmodellen. Een model in landelijke stijl dat luistert naar de naam 'Bologna' en een nieuwkomer in moderne stijl, de 'Sirius Nero'.

Batibouw 2019 Bologna

Het nieuwe keukenmodel 'Bologna' in de nieuwe kleur 'Royal Green' werd in primeur voorgesteld op de Batibouwbeurs en kende meteen een groot succes. Niet verwonderlijk, want bij deze massief eiken keuken komt heel wat vakmanschap kijken. Verfijnd, stijlvol en elegant. Dat zijn maar enkele woorden die deze keuken typeren. Maar vooral ook 'op maat gemaakt' en 'volgens uw wensen' want dit keukenmodel is verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen, afwerkingen en kleuren. De donkergroene kleur staat heel chic in combinatie met enkele goudkleurige accenten!

Batibouw 2019 Sirius Nero

Mag het iets gedurfder? Dan is de matzwarte 'Sirius Nero' het antwoord. De keukendeuren bestaan uit zwarte panelen in aluminium met een lichte structuur erin. Dankzij deze structuur verandert de zwarte kleur van pikzwart naar diepzwart of lichtzwart, al naargelang de lichtinval in de keuken. Heel geslaagd in een moderne keuken en een strak interieur!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.