Dovy Keukens Mechelen
Geplaatst op 1 september 2021 00:00 in Dovy-nieuws

Dovy Mechelen viert zijn 25ste verjaardag!

We hebben iets te vieren 🥳

Dovy Mechelen blaast 25 kaarsjes uit en deze gebeurtenis laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Je bent van harte welkom! We ontvangen je feestelijk en tijdens het weekend trakteren we je op een hapje en een drankje. Ontdek hieronder wat we allemaal voor je in petto hebben.

25 jaar Dovy Mechelen
25 jaar Dovy Mechelen - Win uw werkblad

Prachtige winactie

We vieren deze 25ste verjaardag met een grandioze verjaardagsactie voor de klanten en een wedstrijd 'Win uw werkblad'. Want wie tussen 15/9/2021 en 31/10/2021 (19u) in Mechelen een Dovy-keuken bestelt, maakt kans om zijn werkblad in graniet (t.w.v. € 1.500) of laminaat (t.w.v. € 1.000) te winnen*!

*Info en voorwaarden in onze toonzaal in Mechelen.

Grandioze verjaardagsactie

Ben je op zoek naar je droomkeuken? Dan ben je bij Dovy Mechelen aan het juiste adres. Bestel nu je keuken en krijg 1/4 van je keukenkasten en werkblad GRATIS*. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je bij de bestelling een gratis vaatwas ter waarde van € 999. Geniet snel van deze grandioze verjaardagsactie!

*Deze actie is enkel geldig in de toonzaal van Mechelen. Info en voorwaarden in onze toonzaal in Mechelen.

25 jaar Dovy Mechelen grandioze verjaardagsactie
isabella cozzi

17 en 24 okt. van 13u tot 17u: verjaardagsevent met Isabella Cozzi

Heb je ooit al het verschil geproefd tussen de milde, geparfumeerde Ligurische keuken en de pittig gekruide Romeinse keuken? Isabella Cozzi werd van kinds af aan grootgebracht met de Italiaanse keuken. Haar passie voor koken groeide en door de jaren heen verdiepte ze zich meer en meer in de Italiaanse familiekeuken. Dovy Keukens en Isabella Cozzi nodigen je van harte uit op een pittige Italiaanse kookdemo op zondag 17 en zondag 24 oktober 2021 bij Dovy Mechelen. Je bent van harte welkom vanaf 13u.

Geniet nu van onze grandioze verjaardagsactie

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke actie!

Dovy Keukens Mechelen
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.