Dovy Keukens in Blind Gekocht op VIER
Geplaatst op 3 april 2019 12:35 in Dovy-nieuws

In het programma BLIND GEKOCHT op VIER vertrouwen 6 koppels al hun zuurverdiende spaarcentjes toe aan woonexperts. Iedere (blind) gekochte woning onderging een ware transformatie waarbij ook de keukens grondig werden aangepakt.

Benieuwd naar het resultaat? Ontdek nu alle keukenrealisaties op onze website.

De nieuwe keuken van Bart & Els

Ze hebben er drie jaar op gewacht. En dan is het uiteindelijk zover. Met een bang hartje ontdekken Bart en Els hun nieuwe huis in Ternat. Al na de eerste stappen in de gang wordt het Els even te veel. En dan hebben ze de keuken nog niet eens gezien! ‘Leuk, mooi gekozen, goed gedaan’ zijn hun eigen woorden. Missie geslaagd!

Lees meer

Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Bart & Els
Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Anton & Roxane

De keuken van Anton & Roxane

In de woning in Stekene ging de volledige keuken eruit. Tijd voor een frisse keuken met de nieuwste apparaten die voldoen aan de behoeften van een gezin in 2019. Maar toch werd het landelijke karakter gerespecteerd. De keukendeuren zijn vervaardigd in mat lak. Ze hebben een ingewerkt profiel en kregen een kleine zwarte handgreep om het rustiek uitzicht te benadrukken.

Lees meer

De nieuwe keuken van Kim & Cedric

Voor Kim en Cedric, die al 7 jaar in een huurhuis in Londerzeel wonen, was het een logische volgende stap om een nieuwe woning te betrekken in… jawel, Londerzeel. Geen sprake van dat ze met hun 2 kinderen Liam en Vince naar een ander dorp zouden verhuizen. Als gezin hebben in Londerzeel hun leven ingericht en zijn ze er perfect gelukkig. Maar is dat gevoel ook zo na het zien van hun nieuwe woning?

Lees meer

Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Kim & Cedric
Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Nisse & Mathilde

De nieuwe keuken van Nisse & Mathilde

Nisse en Mathilde hebben in het verleden weinig geld uitgegeven aan spullen voor hun huis. Ze wilden liever wachten en daarom besliste binnenhuisarchitect Bart om enkel de boomstam-tafeltjes mee te nemen naar de nieuwe woning. Zo is al het materiaal spiksplinternieuw in huis. Maar hoe ziet hun nieuwe keuken er nu eigenlijk uit? We bekijken samen de details van deze prachtige keuken met een stoere, industriële look.

Lees meer

De nieuwe keuken van Vicky & Tom

Een huis in Mechelen is zeer gegeerd: in nog geen 24 uur verkochten Vicky en Tom hun huidige woning. Hoog tijd dus voor Béa om een nieuwe woning te vinden voor het koppel. Tom geeft enkele suggesties in de ruime omgeving van Mechelen maar voor Vicky staat de locatie van de nieuwe woning vast: enkel Mechelen komt in aanmerking. Een grote uitdaging dus!

Lees meer

Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Vicky & Tom
Blind gekocht - De nieuwe keuken van Klaas & Heleen

De nieuwe keuken van Klaas & Heleen

Er was veel werk aan de nieuwe herenwoning van Klaas en Heleen in Deurne. Volgens interieurarchitect Bart was het een ‘hevige renovatie’. En Klaas en Heleen waren er helemaal niet gerust in. Over één ding was het koppel het roerend eens : de keuken is een echte ramp. Heeft Bart aan hun verwachtingen kunnen voldoen en van die afgrijselijke keuken een droomkeuken kunnen maken?

Lees meer

Geniet nu van uitzonderlijke condities

Vraag uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.