Dovy opent nieuwe toonzaal in Sint-Genesius-Rode
Geplaatst op 15 mei 2015 13:25 in Dovy-nieuws

Begin januari 2015 werd de oude toonzaal aan de Waterloosesteenweg 246a met de grond gelijk gemaakt en volledig heropgebouwd. Om de klanten nog meer keuze te geven, werd geopteerd om boven de toonzaal een volledige verdieping te plaatsen. De nieuwe toonzaal is nu dubbel zo groot, zeer ruim, met veel glas en natuurlijke lichtinval en zet de nieuwste keukenmodellen beter in de kijker.

De opening van de nieuwe toonzaal werd gevierd tijdens het verlengd weekend van OLH Hemelvaart en werd een echt feestweekend! Op donderdag 14 mei ontving Dovy een sterrenchef: David Martin, bekend van zijn dagelijks kookprogramma ‘Martin Bonheur’ op RTL-TVI. Hij toonde zijn uitzonderlijke culinaire talenten en liet iedereen proeven van zijn schitterende creaties. Daarnaast waren er tal van acties en activiteiten gepland en diverse kookdemonstraties van AEG en Miele.

De nieuwe toonzaal is gevestigd in Sint-Genesius-Rode, Waterloosesteenweg 246a en is elke dag open van maandag tot zaterdag doorlopend van 9u tot 19u, op zon- en feestdagen doorlopend open van 10u tot 18u. Gesloten op woensdag.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.