Grandioze opening Dovy Keukens Schoten
Geplaatst op 1 juni 2021 23:55 in Dovy-nieuws

Grandioze opening Schoten

Dovy opent in Schoten z'n allergrootste toonzaal van België

De gloednieuwe showroom in Schoten beslaat een totale oppervlakte van 3600 m² over 5 niveaus. We bieden er een ruim aanbod van 86 verschillende keukenmodellen. Groot of compact, modern of landelijk, met of zonder eiland... Ook de nieuwste keukentrends, modellen, kleuren en keukenaccessoires kan je bij Dovy in Schoten terugvinden. Kom zeker eens langs en laat je inspireren!

Grandioze opening Dovy Schoten
Win uw Keuken

Prachtige winactie!

Uiteraard vieren we de opening met een uitzonderlijke voordeelactie voor de klanten en een wedstrijd 'Win uw Keuken'. Want wie tussen 17/6/2021 t.e.m. 31/10/2021 (19u) in onze nieuwe toonzaal in Schoten een Dovy-keuken bestelt, maakt kans om zijn keuken te winnen*.

* Info en voorwaarden in onze toonzaal in Schoten.

10 okt. van 13u tot 17u: Kookworkshop met Loïc Van Impe

Loïc is zot van koken en dat laat hij graag zien in zijn gelijknamig TV-programma bij VTM. Hij is echt een kind van de kookhype. Niet alleen werd hij opgeleid door zijn ouders en ontelbare kookboeken, hij heeft ook leren koken dankzij de miljoenen filmpjes die hij op televisie en online zag. Op zondag 10 oktober geeft hij het beste van zichzelf in de gloednieuwe toonzaal in Schoten.

Loïc Van Impe | Zot van koken

Geniet nu van onze uitzonderlijke actie

Vraag uw GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze straffe, buitengewone en uitzonderlijke actie!

Grandioze opening Dovy Keukens Schoten
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.