Team Dovy Brugge
Geplaatst op 1 mei 2022 06:00 in Dovy-nieuws

Dovy Brugge blaast 5 kaarsjes uit. Ontdek hieronder alles over de lopende acties en de kookworkshop met Peter Van Asbroeck.

Brugge keuken toonzaal

De nieuwste keukentrends

Om de klant blijvend te inspireren met de laatste trends, werd de toonzaal in Brugge onder handen genomen. Je vindt er dus enkele splinternieuwe keukens. Bij een bezoek krijg je dus een goed overzicht over de verschillende keukenstijlen. Maar je kan er ook de laatste snufjes, nieuwe kleuren en afwerkingsmogelijkheden bewonderen. Bespreek je jouw wensen graag met 1 van de keukenconsultants? Plan dan hier alvast je afspraak in.

Exclusieve verjaardagscondities bij Dovy Brugge

Dit jaar viert Dovy Keukens in Brugge zijn 5de verjaardag. Daarom geniet je er van exclusieve verjaardagscondities. Bij bestelling van je keuken tussen 1 april en 31 mei maak je namelijk kans om een Outdoor Kitchen te winnen*. De Da Vinci Zwart ter waarde van 949 euro kan zeker zorgen voor fantastische momenten tijdens de zomer. Leg hier je afspraak vast voor jouw droomkeuken en wie weet ga jij met deze buitenkeuken aan de haal.

Bovendien geniet je in mei ook van Batibouwcondities en krijg je 20% korting* op je kasten, werkbladen en toestellen.

Da Vinci Nero
Peter Van Asbroeck kookdemo

Kookdemo met Peter Van Asbroeck

Hou je van eenvoudige en smaakvolle gerechten? Kom dan zeker naar de kookdemo van Peter Van Asbroeck in Dovy Brugge. De inspiratie voor zijn gerechten haalt hij van bij zijn grootmoeder, maar ook de wereldkeuken is hem niet vreemd. Hakken, bakken, stomen, stoven en frituren, het moet allemaal kunnen. Op zondag 22 mei laat Peter jou graag kennis maken met en proeven van zijn culinaire kunsten. Wil je er ook bij zijn?

Schrijf je dan hier in voor deze kookdemo.

*Info en voorwaarden in de toonzaal van Dovy Brugge

Dovy Keukens Brugge
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.