Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival oktober 2023
Geplaatst op 4 september 2023 16:26 in Dovy-nieuws

Dovy haalt het beursgevoel naar de toonzalen. Wat betekent dit voor jou? Tijdens enkele weekends in oktober kan je in onze toonzalen terecht voor een unieke totaalbeleving. Kies dus een toonzaal in je buurt en kom de nieuwste keukentrends bewonderen. Bovendien kan je er ook kennismaken met lokale handelaars die je kunnen helpen bij het inrichten van je interieur, of die je laten proeven van lokale lekkernijen.

Wat kan je beleven tijdens het keukenfestival?

Het keukenfestival is een unieke beleving. Ben je bezig met verbouwen? Dan kan jij bij Dovy niet enkel ontdekken welke keukenstijl jou op het lijf geschreven is. Je kan er ook kleuradvies krijgen of een lokale tegelleverancier vragen welke vloer het beste in jouw nieuwe keuken past. Daarnaast kan je er inspiratie opdoen voor als je nieuwe keuken er staat. Recepten voor lekkere gerechtjes, handige tools om te koken, toffe workshops ... Er is voor elk wat wils. Ontdek hieronder waar dit unieke keukenspektakel plaatsvindt in jouw buurt.

Keukenfestival bij Dovy
Keukenfestival Dovy

Wanneer gaat het Dovy keukenfestival door?

Het keukenfestival gaat door op onderstaande data van 11:00 tot 17:00, ontdek het volledige programma van de toonzaal in jouw buurt.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.