Loïc Van Impe - Zot van koken
Geplaatst op 3 september 2019 16:05 in Dovy-nieuws

Loïc is zot van koken in zijn Dovy-keuken

Een nieuw seizoen betekent een nieuw kookprogramma op TV. Loïc is zot van koken en dat laat hij graag zien in zijn gelijknamig TV-programma bij VTM. Dovy helpt hem een handje en zorgt ervoor dat hij van zijn hobby zijn beroep kan maken. We installeerden een prachtige keuken zodat hij zich ten volle kan uitleven.

Jong kooktalent

Loïc Van Impe (25) is een gepassioneerd kooktalent en zeer geliefd op sociale media. Zijn recepten kennen vooral veel bijval bij zijn leeftijdsgenoten. Loïc kreeg de microbe van het koken met de paplepel ingegeven want zijn beide ouders zijn kok. Daarenboven heeft hij een vlotte babbel, een aangename manier van vertellen en tonnen energie.

Loïc Van Impe | Zot van koken
Loïc Van Impe | Zot van koken

Handige keukeninrichting

De nieuwe, greeploze keuken van Loïc bestaat uit 3 delen: een centraal kookeiland met zitgedeelte, links daarvan de spoeltafel en erachter een kastenwand met werkblad. Verschillende materialen en kleuren met elkaar combineren is een nieuwe keukentrend die in opmars is. In de keuken van Loïc maken we gebruik van laminaat en keramiek als werkblad en inox als spatwand. Laminaat met houtstructuur (oude eik) laat zich gemakkelijk combineren met mosgroen en beide kleuren stralen gezelligheid, warmte en rust uit.

Om eenheid te creëren komt de mosgroene kleur terug aan de voorkant van het kookeiland en op de werkbladen. De kastdeuren zijn in laminaat met houtstructuur. Er werden meerdere open regalen voorzien zodat de keuken een luchtig geheel vormt. De binnenkant is afgewerkt met glanzend laminaat in linnenstructuur, een nieuwigheid bij Dovy.

Werkblad in keramiek

Op het kookeiland ligt een werkblad in keramiek met dezelfde houtstructuur als de kastdeuren. Aangezien er veel gekookt wordt in Loïcs keuken is een onderhoudsvriendelijk werkblad dat kras-, vlek- en hittebestendig is, van het grootste belang.

Loïc Van Impe | Zot van koken
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.