Actie juni 2020
Geplaatst op 25 mei 2020 11:12 in Dovy-nieuws

Lokaal kopen: goed voor je gezondheid, het milieu én je portefeuille

De coronacrisis brengt niet alleen maar kommer en kwel.
We staan vaker in de keuken, genieten meer van lekker eten thuis, gaan bewuster om met voeding, kopen liever lokaal.
Zet die trend zich ook door bij de keuze van een nieuwe keuken?

De Belg hecht meer belang aan duurzaamheid

Sinds de uitbraak van corona hecht de Belg meer belang aan duurzaamheid bij de aankoop van voeding. Naast een stijging in de voorkeur voor lokale producten (+42%) vergroot ook de vraag naar eerlijke (+23%) en biologische (+14%) producten (Bron: Studie Dynata voor Fairtrade Belgium).

De Universiteit Antwerpen zette ondertussen de CoronaCookingSurvey op, een onderzoek naar veranderd kookgedrag in tijden van corona. Een van de uitgangspunten is dat mensen anders (en meer) zijn gaan koken doordat ze niet meer op restaurant konden. Zijn jouw culinaire talenten ook al meer ontbolsterd de laatste maanden? Dan is het misschien tijd voor een volgende stap.

Actie juni 2020
DOVY OVERIJSE-020.jpg

Koop lokaal

Vaker zelf koken met lokale seizoensproducten is niet alleen goed voor je gezondheid en je culinaire creativiteit, maar ook voor je portefeuille en die van lokale landbouwers en andere producenten. De vraag is nu of we zulke positieve evoluties die voortvloeien uit de coronacrisis zullen vasthouden en misschien zelfs doortrekken naar de rest van de economie. Kiezen voor een lokale keuken, Made in Belgium, hoef je trouwens echt niet te doen uit patriottisme. Je vaart er vooral ook zelf beter bij. Wij leggen uit waarom.

Vijf voordelen

Dat de keukens van Dovy al veertig jaar in Roeselare worden gefabriceerd, heeft meer voordelen dan je op het eerste gezicht zou denken. Wij zetten de opvallendste op een rij.

  1. Het allergrootste voordeel is het maatwerk, tot op de millimeter aanpasbaar. Dat lukt natuurlijk niet voor keukenwinkels die standaardmateriaal uit het buitenland aankopen en hier doorverkopen, maar wel voor Dovy met zijn unieke combinatie van vakmanschap en geavanceerde technologie.
  2. Het tweede voordeel zit hem in de knowhow van de keukenconsulents. Zij vertrekken van een wit blad en ontwerpen elke keuken volgens de behoeften van de specifieke klant. En ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zoals de in de kookplaat geïntegreerde dampkap die je misschien zag bij Michael en Sandra in het programma Blind gekocht.
    Natuurlijk hebben de keukenconsulents tal van voorbeelden en stijlen om op terug te vallen en je te inspireren. Je blijft doorheen het hele productieproces bovendien communiceren met één contactpersoon. Handig!
  3. Een derde voordeel is de focus op betaalbare kwaliteit. Een Dovy-keuken is oerdegelijk, rust op een stevige sokkel en bestaat uit stevig laminaat. Ook op het gebied van beslag, scharnieren en afwerking worden geen compromissen gesloten die de kwaliteit in het gedrang zouden kunnen brengen.
  4. Het vierde voordeel: dankzij innovatieve technologie slaagt Dovy erin je keuken als het ware tastbaar te maken nog voor ze wordt geproduceerd. Bekijk je keuken in Virtual Reality, zoom in op het werkblad, kijk naar de kleur van de kastjes en laat de keukenconsultant eventueel nog aanpassingen doorvoeren indien nodig.
  5. Een vijfde voordeel zit hem in de voorwaarden: bij Dovy betaal je geen voorschot, blijft de prijs twee jaar vast en geniet je van tien jaar garantie. Door de schaalgrootte en de slimme automatisering van het bedrijf blijven de keukens betaalbaar.

Iedereen geniet mee!

Nu is hét moment om langs te komen bij een Dovy-showroom in je buurt, want Dovy opende in juni zijn 30ste toonzaal en iedereen geniet mee van de openingsactie.

Blind Gekocht Overijse - praktische opbergruimte

Ook toe aan een nieuwe keuken?

Vraag een gratis prijsofferte met fotorealistisch keukenontwerp in 3D!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.