Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenexperts Geraardsbergen Teamfoto
Geplaatst op 1 februari 2023 00:00 in Dovy-nieuws

Dovy Geraardsbergen zit in een nieuw jasje. De nieuwste keukenmodellen en -trends wachten er op jou. En bovendien geniet je van tal van acties. Ontdek er hieronder alles over.

Beursactie bij Dovy Keukens

Heb jij je voorgenomen om in 2023 een nieuwe keuken te kopen? Wacht dan niet langer want bij Dovy geniet je van een exclusieve beursactie. Bestel je deze maand je droomkeuken, ontvang je 1/4 van je keuken gratis*, daarnaast geniet je ook van extra beurskorting*.

Wil jij het jaar ook goed inzetten? Maak dan nu je afspraak.

Bovendien kan je jouw keuken na bestelling tot 2 jaar later laten plaatsen aan dezelfde prijs.

Ik maak een afspraak
Beursactie keuken kopen acties
Dovy Keukens Win uw Werkblad

Win* uw Keuken

Je maakt ook kans om jouw droomkeuken te winnen. Wil jij voortaan koken op een nieuw vuur? Bakken in de oven die je al zo lang wou? Of droom je gewoon van een praktische keuken, waar je veel tijd kan doorbrengen om te koken en te genieten met familie en vrienden? Kom dan tussen 1 december 2022 en 31 maart 2023 zeker bij Dovy langs om jouw keuken te bestellen. Wie weet win jij de keuken van jouw dromen.

Wil je graag meteen aan de slag met jouw nieuwe keuken?

Laat je droomkeuken uittekenen

12 februari 2023: Kookdemo Tupperware door Däphny

Kan je een volwaardige maaltijd klaarmaken in de microgolfoven? Mag je een maaltijd uit de diepvries in dezelfde pot opwarmen? Hoe kun je broccoli langer dan 3 weken in de koelkast bewaren? Tupperwareconsulente Däphny heeft veel ervaring en legt stap voor stap al de mogelijkheden uit. Kom ook proeven van hapjes en profiteer van de mogelijkheid om ter plaatse aankopen te doen.

Meer lezen
Tupperware Party
keukenfestival NL

19 februari 2023: Keukenfestival bij Dovy Geraardsbergen

Welkom op het keukenfestival in Dovy Geraardsbergen!

Laat je inspireren. Niet enkel voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Geraardsbergen op zondag 19 februari.

Bekijk het overzicht

5 maart 2023: Kookdemo met Isabella Cozzi

Als dochter van een Italiaanse vader en een Belgische moeder werd Isabella grootgebracht met de Italiaanse keuken. Ze kreeg letterlijk en figuurlijk de smaak te pakken en maakte er haar beroep van. Tijdens deze demo leert Isabella je alle kneepjes van het vak want de Italiaanse keuken is zoveel meer dan pasta met een sausje. Naast enkele Italiaanse klassiekers bereidt Isabella ook een paar gerechten met een twist uit de ‘cucina nuova’, allemaal met evenveel zuiderse smaak en passie. Buon appetito!

Meer lezen
Geraardsbergen_Kookdemo Isabella Cozzi

*Info en voorwaarden in de toonzaal van Dovy Geraardsbergen

Contacteer Dovy Geraardsbergen

054 41 13 03

Astridlaan 125, 9500 Geraardsbergen

Of maak een afspraak: klik hier

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.