Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Herent

Vier het 15-jarig bestaan van Dovy Herent!

Het team van Dovy Herent nodigt je uit op het keukenfestival. Dit gaat door op zondag 13 november van 13u tot 17u. Lokale handelaars nemen je graag mee in hun wereld. Je ontdekt er handige tools voor je keuken. Je kan er leren over voeding en gezondheid. En uiteraard kan je ook proeven van heel wat lekkers.


HET PROGRAMMA

Kookdemo met Siemens

Wil jij graag het maximum uit jouw keukentoestellen halen? Vergezel ons dan tijdens de kookdemo van Siemens. Een chef-kok toont je graag hoe je in een handomdraai heerlijke en gezonde gerechten op tafel tovert. En uiteraard mag je proeven van het lekkers dat in de toonzaal wordt bereid.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Kookdemo Siemens
Keukenfestival Herent - Kruze

De wondere wereld van de koffie en thee met KRUZE

Stijn groeide op in de voedingsindustrie. Zijn passie voor eten en drinken zijn dus geen verrassing. Samen met zijn vrouw runt hij KRUZE, een koffiebranderij en theebedrijf in Herent. Hij brandt unieke koffies, stelt eigen thee melanges samen en reist ook de wereld rond om thee te importeren uit onder andere Japan en Afrika. Op zaterdag 12 november deelt hij graag zijn kennis met jou. Stijn geeft onder meer training en coaching in London, New York, Las Vegas ... Hij won recent ook 2 Great Taste Awards.

Laat je dus zeker wegwijs maken in de wondere wereld van de koffie en thee. Stijn beantwoordt je vragen met plezier. En uiteraard mag je ook proeven.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Geenstaal

Ooit al gehoord van geenstaal? Bij Geenstaal toveren ze met staal. Unieke ontwerpen die kwalitatief en toch eenvoudig zijn. Daar streven ze naar. Barbecues zijn hun specialiteit. En dat tonen ze je graag tijdens het keukenfestival in Herent. Je zult er kunnen genieten van heerlijke spekfakkels, gebakken op een echte Geenstaal barbecue.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Actie Herent - Geenstaal
Tupperware Party

Kookdemo Tupperware

Ontdek de kwaliteitsvolle producten van Tupperware tijdens een live kookdemo. Een ervaren Tupperware consulente zal klaarstaan om jullie alle nodige uitleg te geven over koken in de microgolfoven, optimaal bewaren, koelen en invriezen van ingrediënten en gerechten. Kom zeker ook even proeven van de lekkere hapjes die live klaargemaakt zullen worden. Tupperware producten maken het werk in de keuken makkelijker en sneller, ze besparen op energie die nodig is om voedsel te bereiden en helpen om voedselverspilling in huis en onderweg te beperken.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Thermomix

Thermomix® is een slimme keukenassistent die naast koken, hakken, braden, kneden of stomen ook kan fruiten, langzaam koken, sous-vide koken, karameliseren en zelfs fermenteren. Ongeacht wat je graag eet of hoe je wilt koken, met de Thermomix® wordt niet alleen het kookproces eenvoudiger. Je krijgt ook onbeperkte kookinspiratie en instructies. Het veelzijdige Thermomix®-apparaat begeleid je stap voor stap tijdens de bereiding en geeft je mogelijkheden waar je zelfs het bestaan niet van kende. Want koken is genieten.

Ontdek bij Dovy Herent hoe deze Thermomix ook jouw het leven makkelijker kan maken.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Demo Thermomix Wavre
Kobold draadloze allesstofzuiger

Kobold

Stofzuigen én dweilen tegelijk, zonder gedoe en zonder kabel.

Omdat de eerste indruk telt, kozen de designers van Kobold voor een elegant silhouet uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Binnenin dit modern en ergonomisch design schuilt een onvergelijkbare schoonmaakkracht. In combinatie met de EBB100 is hij geschikt voor alle vloertypes en verkrijg je een ongeëvenaard resultaat. Combineer je hem met de SPB100 dan stofzuig en dweil je zelfs tegelijk.

De innovatieve anti-allergene filter technologie is ook buitengewoon geschikt voor mensen met allergieën. Zet de filterzak in de daarvoor voorziene plaats en klaar om te starten! Ontdek ook de PBB100 om stoffen oppervlaktes zoals zetels en stoelen grondig schoon te maken. Met de opzetstukken geef je zelfs jouw matras een anti-allergene dieptereiniging. De uitneembare VB100 batterij laadt op van 0 tot 100% in slecht 3u. Ontdek de innovatieve stofzuiger.

Tijdstip: doorlopend van 13u tot 17u

Inschrijven: niet nodig

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Ontdek meer Evenementen