Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
De Beste Dovy-chef

Is koken je hobby, volg je kookles of ben je een echt natuurtalent om te koken? Neem dan zeker deel aan de kookwedstrijd ‘De beste Dovy-chef van Waregem 2023’. Demonstreer jouw kookkunsten in de toonzaal van Waregem en wie weet, kaap jij wel de hoofdprijs weg: een waardebon van € 450 om te genieten van een topmenu in tweesterrenrestaurant Castor te Beveren-Leie. Inschrijven kan je via [email protected].

Een ludieke wedstrijd tussen hobbykoks

Voor de zevende keer gaat Dovy Waregem op zoek naar de beste Dovy-chef van Waregem. De kandidaten maken op een zondagnamiddag in februari en maart een voor- en hoofdgerecht klaar met seizoenproducten. Twee kandidaten, elk in een afzonderlijke keuken, stropen de mouwen op en maken een warm voorgerecht met verse coquilles uit de Noordzee en als hoofdgerecht een eigen interpretatie van de klassieke ‘vol-au-vent’ met hoevekip. De ingrediënten worden geleverd door restaurant Castor. Er wordt gekookt van 14u tot 17u en daarna komt de jury punten geven.

wedstrijd_MKMR_win_een_etentje.jpg

Het programma

In één oogopslag zie je hieronder het programma:

5 februari 2023

Kennismaking met de kandidaten en de jury

19 februari 2023

Eerst kooknamiddag

5 maart 2023

Tweede kooknamiddag

12 maart 2023

Derde kooknamiddag

Beste Dovy Chef Peter Van Asbroeck

Finaledag met Peter van Asbroeck

De finaledag is gepland op zondag 19 maart 2023. Elke kandidaat maakt thuis een dessert met bittere chocolade en presenteert zijn creatie op de finaledag. Daarnaast krijgt iedere kandidaat tijdens de finaledag de eindopdracht om een creatieve crêpe Normande te maken. Tijdens de finaledag zorgt Peter Van Asbroeck voor de nodige animatie. Hij voegt zich bij de jury en deelt samen met hen de punten uit.

En tot slot, de prijzen!

Als dank voor deelname, krijgt iedere kandidaat een kwalitatieve messenset. De winnaar gaat naar huis met een waardebon van € 450 om te genieten van een topmenu in tweesterrenrestaurant Castor te Beveren-Leie en… draagt 1 jaar lang de titel van ‘Beste Dovy-chef van Waregem’, een titel om trots op te zijn.

Na het evenement worden alle kandidaten samen met de jury uitgenodigd op een gezellige kaas- en wijnavond.

Messenset beste Dovy-chef
Team Dovy Waregem

Snel inschrijven is de boodschap!

Het aantal deelnemers aan deze fantastische wedstrijd is beperkt. Schrijf je daarom snel in via [email protected]

Dat de beste chef mag winnen.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Ontdek meer Evenementen