Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Jobs campagnebeeld

Bij Dovy Keukens houden we van uitdaging. We specialiseren ons al 42 jaar in de productie van maatkeukens. Daardoor kunnen we elke dag kwalitatieve en betaalbare maatkeukens afleveren. Ook de verkoop hebben we zelf in handen. Zo bouwden we in Vlaanderen en Wallonië een netwerk van maar liefst 36 toonzalen uit. En dat is enkel mogelijk dankzij onze 650 gemotiveerde medewerkers.

Kom jij ons team versterken?

Dovy Jobdag

Ben jij op zoek naar een commerciële job? Wil je graag aan de slag bij een Belgische producent? Zie je het volledig zitten om de droomkeuken van klanten te ontwerpen? Word dan keukenconsultant bij Dovy. Dankzij onze interne opleiding is ervaring niet vereist.

Is deze job jou op het lijf geschreven?

Kom dan naar onze jobdag op donderdag 26 januari. Wij staan van 8u30 tot 18u voor jou klaar.

Dovy Academy
Dovy jobdag

Welke jobdag bezoek jij?

We verwelkomen je graag voor een eerste kennismaking. Om het jou gemakkelijk te maken, kan je op 3 plaatsen naar de jobdag gaan. In de fabriek van Roeselare, in de toonzaal van Schoten of in de toonzaal van Gosselies. Tijdens de jobdag vertellen we je graag hoe jouw toekomstige werkdag eruit zal zien. Kies dus de locatie die voor jou het beste past en schrijf je in.

Ik schrijf me in voor de jobdag in Schoten

Ik schrijf me in voor de jobdag in Roeselare

Ik schrijf me in voor de jobdag in Gosselies

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?

Om 9 uur opent de toonzaal. Je staat klaar om te luisteren naar jouw klanten. Welke stijl verkiezen ze? Welke opstelling past in hun interieur? Waar dromen ze van? Na een eerste gesprek teken je hun droomkeuken uit. Eén keer per week ga je ook langs bij klanten van lopende projecten. Je meet er alles nauwkeurig op voor de keuken in productie gaat. Jouw werk eindigt als de keuken geïnstalleerd en opgeleverd werd.

Het beste aan de job? De lach op het gezicht van je klanten als ze hun droom in vervulling zien gaan.

Ontdek de volledige vacature
Dovy Academy
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.