Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Oostakker

Welkom op het keukenfestival van Dovy Oostakker

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Oostakker op zondag 15 oktober.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!


Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival - Demeyere

Kookpotten Demeyere

Een goeie kookpot maakt een wereld van verschil. Demeyere toont je tijdens het keukenfestival graag hoe je met potten en pannen van Belgische kwaliteit aan de slag kan. De focus ligt hierbij op wokken en sous-vide koken. Met deze laatste techniek laat je jouw vlees of vis langzaam garen in een vacuüm getrokken verpakking. In combinatie met de juiste kruiden creëer je op die manier overheerlijke gerechten. Laat je verrassen door deze kooktechnieken en ontdek de vele mogelijkheden van de potten en pannen van Demeyere.

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

INFOSESSIE LADE-INDELINGEN DOOR ORGALUX

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug. Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Dovy Tupperware

Presentatie van handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente toont je hoe je makkelijk een volledige maaltijd bereidt in de microgolf, ze leert je handig omgaan met een mandoline en geeft tips omtrent het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Dovy Keukens - Samsung

Demonstratie Samsung Airdresser

Fondue eten, bakken en braden of ’s avonds rond de vuurkorf zitten … Al die geuren kruipen snel in je kleren. Wat als je zijden blouse, jasje of kostuum niet gewassen kunnen worden? Dan doe je beroep op de Airdresser! Dit toestel ontsmet en frist je kleding op, het verwijdert zweet, huisstofmijt, geuren, virussen en bacteriën, maakt je kleding stofvrij, droogt gelijkmatig en ontkreukt. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de Airdresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Subtil Interieur – advies voor jouw interieur

Subtil Interieur staat voor tijdloze en persoonlijke interieurs met een uitzonderlijk gevoel voor detail. Eenheid tussen esthetiek en functionaliteit vormt daarbij de rode draad. We ontwerpen nooit zomaar voor de vorm, maar creëren praktische ruimtes die perfect passen in je dagelijks leven. Plekken waar je je thuis voelt, geborgenheid ervaart en volledig tot rust komt. Veel licht, een groot ruimtegevoel en mooie, duurzame materialen horen daar vanzelfsprekend bij. Comfort, beleving en harmonie. Daar streven we in elk ontwerp naar.

Keukenfestival Dovy Oostakker Subtil Interieur


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.Dovy Keukens Oostakker

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Dovy toonzaal Oostakker (Antwerpsesteenweg 1066 c, 9041 Oostakker)

Wanneer?

Zondag 15 oktober 2023 doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare