Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival 15 okt

40 jaar Dovy Roeselare, dat moet gevierd worden!

Een 40ste verjaardag laat je niet onopgemerkt voorbijgaan, om dat te vieren organiseert Dovy een keukenfestival in haar allereerste toonzaal.

In maar liefst 8 verschillende keukens van de toonzaal gaan er heel uiteenlopende evenementen door met lokale handelaren en Peter Van Asbroeck als special guest op zaterdag 15 oktober.


HET PROGRAMMA

Kookdemo Peter Van Asbroeck

Peter Van Asbroeck is sinds jaar en dag een bekend gezicht in het Vlaamse TV-landschap. Naast acteren en presenteren heeft Peter ook een grote passie voor koken. Die passie deelt hij heel graag op zaterdag 15 oktober in de toonzaal van Roeselare.

Jij komt toch ook?

Tijdstip: 15u tot 17u30

Inschrijven: Zeker zijn van je plaats in de kookdemo?

Schrijf je gratis in
Peter-15-oktober
Kookdemo AEG

Kookdemo AEG

Hou je van koken en leer je graag iets bij? Kom zeker langs voor deze kookworkshop.

Onze chef-kok te gast zal je meer uitleg te geven over de keukentoestellen en zal je tonen hoe je snel en makkelijk gezonde maaltijden kunt serveren. Grijp de perfecte kans om keukentoestellen uit te testen en in actie te zien. Je krijgt ook de kans om te proeven van heerlijke gerechtjes op basis van verse ingrediënten.

Tijdstip: van 11u tot 12u30 & van 13u tot 14u30.

Inschrijven: Zeker zijn van je plaats in de kookdemo?

Schrijf je gratis in

Kookdemo gezonde voeding Bee Delight

Als orthomoleculair therapeut begeleidt Deborah Borry jou op weg naar een energieke en gezonde levensstijl. Deze leefstijlgeneeskunde vertrekt van het principe dat een symptoom nooit het echte probleem is. Deborah leert je hoe je door middel van de juiste dagelijkse voeding je lichaam kan versterken en onderhouden. Dit gaat verder dan het elimineren van snacks en suiker of het innemen van supplementen. Via haar persoonlijke aanpak gaat ze samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht en motiveert je in je proces van verandering.

Tijdstip: doorlopend vanaf 11u

Inschrijven: niet nodig

Bee Delight Deborah
Kris Goegebeur workshop

Meesterbakker Kris Goegebeur

Kris Goegebeur is een kanjer in zijn vak. In 2009 werd hij opgenomen in de top vijf van beste Belgische bakkers en een jaar later werd hij verkozen tot Persoonlijkheid van het Jaar bij de brood- en banketbakkers van België. Twintig jaar lang had hij met Huize Goegebeur zijn eigen zaak. Hij schreef het boek "Patisserie met fruit" dat in Parijs werd verkozen tot "Beste dessertboek van het jaar".

Deze meesterbakker zal er zijn om een zuurdesem brood met hartigheden te bakken.

Tijdstip: doorlopend vanaf 11u

Inschrijven: niet nodig

Pralineur Van Coillie

In 1976 richtten Germain Van Coillie en zijn vrouw Eliane Tillie ‘Pralineur Van Coillie’ op in Beveren. 10 jaar later verhuisden ze naar de huidige locatie, waar sinds 2014 dochter Magalie en kleinzoon Alexandre aan de slag zijn. De artisanale chocolaterie is bekend in binnen-en buitenland en staat symbool voor kwaliteit en uitgebalanceerde chocoladesmaken. In Engeland konden ze zo al enkele awards voor beste chocolatier ter wereld in de wacht slepen.

Magalie en Alexandre maken je graag wegwijs in het traject van liquide chocolade tot afgewerkt product.

Tijdstip: doorlopend vanaf 11u

Inschrijven: niet nodig

pralineur van coillie
Wijnen Heytens Pascal

Wijndegustatie Wijnen Heytens Pascal

De passie voor wijnen van Pascal Heytens is ontstaan in 2007 uit pure interesse en op aanraden van enkele wijnhandelaars en vrienden. Door het vele proeven, het volgen van verschillende wijncursussen en de talrijke bezoeken aan de wijnproducenten is hij een echte wijnkenner geworden. Hij selecteert met zorg de beste wijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een ruim aanbod uit verschillende streken in Zuid-Afrika, Spanje, Portugal en Italië. Deze wijnlanden leveren fantastische wijnen aan zeer democratische prijzen. Kom vrijblijvend proeven en laat je verrassen!

Tijdstip: vanaf 11u

Inschrijven: niet nodig

Kookdemo Thermomix met kruiden van Santa Maria

De Thermomix® is een slimme keukenassistent die naast koken, hakken, braden, kneden of stomen ook kan fruiten, langzaam koken, sous-vide koken, karameliseren en zelfs fermenteren. Ongeacht wat u graag eet of hoe u wilt koken, met de Thermomix® wordt niet alleen het kookproces eenvoudiger, u krijgt ook onbeperkte kookinspiratie en instructies. Het veelzijdige Thermomix®-apparaat begeleidt u stap voor stap tijdens de bereiding en geeft u eindeloze mogelijkheden die u zich nooit eerder had voorgesteld. Want koken is genieten. Deze Thermomix is op zaterdag en zondag in actie te zien met kruiden van Santa Maria.

Demo Thermomix Wavre
Tupperware Party

Kookdemo Tupperware

Ontdek de kwaliteitsvolle producten van Tupperware tijdens een live kookdemo. Een ervaren Tupperware consulente zal klaarstaan om jullie alle nodige uitleg te geven over koken in de microgolfoven, optimaal bewaren, koelen en invriezen van ingrediënten en gerechten. Kom zeker ook even proeven van de lekkere hapjes die live klaargemaakt zullen worden. Tupperware producten maken het werk in de keuken makkelijker en sneller, ze besparen op energie die nodig is om voedsel te bereiden en helpen om voedselverspilling in huis en onderweg te beperken.

Demo Kobold draadloze allesstofzuiger

Stofzuigen én dweilen TEGELIJK, zonder gedoe en ZONDER kabel.

Omdat de eerste indruk telt, kozen onze designers voor een elegant silhouet uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Binnenin dit modern en ergonomisch design schuilt een onvergelijkbare schoonmaak kracht die bovendien slechts 3,3kg weegt. In combinatie met de EBB100 is hij geschikt voor alle vloertypes en verkrijgt u een ongeëvenaard resultaat. Combineert u hem met de SPB100 dan stofzuigt en dweilt u zelfs tegelijk.

De innovatieve anti-allergene filter technologie is ook buitengewoon geschikt voor mensen met allergieën. Zet de filterzak in de daarvoor voorziene plaats en klaar om te starten! Ontdek ook de PBB100 om stoffen oppervlaktes zoals zetels en stoelen grondig schoon te maken en met zijn opzetstukken geeft u zelfs uw een matras anti-allergene dieptereiniging in een handomdraai. De uitneembare VB100 batterij laadt op van 0 tot 100% in slecht 3u. Ontdek hem op 15 en 16 oktober bij Dovy Roeselare!

Kobold draadloze allesstofzuiger


Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Roeselare (Meensesteenweg 320 H, 8800 Roeselare)

Wanneer?
Zaterdag 15 oktober 2022 doorlopend vanaf van 11u tot 18u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.