Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode

Keukenfestival bij Dovy Sint-Genesius-Rode

Welkom op het keukenfestival in Dovy Sint-Genesius-Rode!

Laat je inspireren. Niet enkel voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners voor vloeren, verven, decoratie en veel meer en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Sint-Genesius-Rode op zaterdag 18 februari.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Sint-Genesius-Rode kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

Kookdemo AEG
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen door Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders… Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Kookdemo Thermomix® door Monique Pirson

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode Thermomix
Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode Tupperware

Kookdemo Tupperware door Christelle Delmotte

Hoe kun je het best de voordelen van Tupperware producten ontdekken? Door ze zelf uit te testen. Tijdens de kookdemo van Tupperware ga je samen met consulente Christelle aan de slag. Stroop je mouwen op en maak samen met haar een heerlijk voorgerecht: rillette van tonijn en een slaatje van broccoli/paprika. Daarna volgt kip op Indische wijze, vergezeld van een champignonrisotto. En afsluiten doe je met een luchtige mascarponemousse op basis van citroen en een chocolademousse om duimen en vingers bij af te likken. Laat het smaken!

Kleuradvies Colora Waterloo

Vind je het moeilijk om passende kleuren te kiezen voor jouw keukenruimte en kan je wat hulp gebruiken? Tijdens het keukenfestival is Colora Waterloo jouw kleurenexpert. Je kan rekenen op een persoonlijk interieuradvies. Jouw wensen, vragen en ideeën vormen hierbij de basis. Daarnaast houdt Colora rekening met de lichtinval, de meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimte.

Stel jouw kleurenplan en verfplan samen tijdens het keukenfestival. Zo kan je binnenkort met de juiste kleuren, verfsoorten en toebehoren aan de slag.

Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode Colora
Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode Nouveau Concept

Verbouwingsadvies Nouveau concept

Wil je jouw woning verbouwen omdat de kinderen het huis uit zijn? Of omdat je jouw huis energiezuiniger wilt maken? Geef het werk uit handen. Nouveau Concept helpt je met plezier met de verbouwingen van jouw woning en bieden een totaalservice aan. Van het plaatsen van valse plafonds over elektriciteit of isolatie tot afwerking, interieur en exterieur. Het team renoveert jouw woning van A tot Z. Ben je benieuwd naar wat Nouveau Concept specifiek voor jou kan betekenen? Ontdek het tijdens het keukenfestival bij Dovy in Sint-Genesius-Rode.

Infosessie spoelbakken Blanco

BLANCO is de grootste Duitse fabrikant van spoeltafels en produceert spoeltafels in de kernmaterialen roestvrij staal, Silgranit en keramiek. Op zaterdag 18 februari krijg je de kans om de producten van Blanco te testen in de Dovytoonzaal van Sint-Genesius-Rode tijdens haar demonstratie.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival Dovy Keukens - Samsung

Demonstratie Samsung Airdresser

Fondue eten, bakken en braden of ’s avonds rond de vuurkorf zitten… Al die geuren kruipen snel in je kleren. Wat als je zijden blouse, jasje of kostuum niet gewassen kunnen worden? Dan doe je beroep op de Airdresser! Dit toestel ontsmet en frist je kleding op, het verwijdert zweet, huisstofmijt, geuren, virussen en bacteriën, maakt je kleding stofvrij, droogt gelijkmatig en ontkreukt. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de Airdresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Team Dovy Keukens Sint-Genesius-Rode

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Sint-Genesius-Rode (Waterloosesteenweg 246a, 1640 Sint-Genesius-Rode)

Wanneer?
Zaterdag 18 februari 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.