Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Herent

Keukenfestival bij Dovy Herent

Welkom op het keukenfestival in Dovy Herent!

Laat je inspireren. Niet enkel voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners voor vloeren, verven, decoratie en veel meer en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Herent op zondag 19 februari.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Herent kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef-kok toont je er hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert. Gezond en boordevol smaak.

Bovendien kan er bij stoomkoken weinig verkeerd lopen. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00.

Kookdemo AEG
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe?

Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen en scharnieren jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker.
Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.
Hakken, malen, kneden, opkloppen, fermenteren… Je doet het voortaan in een in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt.

Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

Kobold® heeft een grote impact op de efficiëntie van jouw dagelijkse leven. De duurzame en allergievriendelijke Kobold® huishoudtoestellen zorgt voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd.

Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken (vloer, tapijt, wagen, bekleding, matras…). Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Infosessie spoelbakken Blanco

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Wil je binnenkort jouw droomkeuken realiseren? Besteed dan ook aandacht aan de kraan en spoelbak. Want ja hoor, ook voor een spoelbak zijn er vele mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve spoelbak? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Zorg dan voor een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een mogelijke oplossing voor jou.

Laat je tijdens het keukenfestival bijstaan en vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival Dovy Tupperware

Voorstelling Tupperware producten

Ben jij ook gek op tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Jouw ervaren consulente Wenda geeft tips voor het bewaren, koelen, invriezen en opwarmen van etenswaren. Tijdens de live demo bereidt ze in een handomdraai enkele overheerlijke hapjes om te proeven. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met de duurzame producten van Tupperware.

Koffie- en theedegustatie Kruze

Stijn is een echte koffieliefhebber en gaf die naam aan zijn bedrijf. Hij selecteert de bonen, afkomstig van de beste koffieplantages, op smaak en kwaliteit en brandt ze op ambachtelijke wijze. De interesse in thee volgde al snel. Hij blendt zijn eigen kwaliteitsvolle theeën en dat onderscheidt hem van anderen. Stijn deelt graag zijn passie met jou. Hij laat je proeven van zijn originele creaties. Ga jij voor een lekker geurende kop koffie of verkies je een tas verse thee?

Keukenfestival Dovy Herent - Kruze
Keukenfestival Dovy Herent - Geenstaal BBQ

Degustatie BBQ-specialiteiten Geenstaal BBQ

Heb je ooit al gehoord van Geenstaal? Bij Geenstaal toveren ze met staal. Ze maken unieke ontwerpen die kwalitatief, sterk, duurzaam en toch eenvoudig zijn. Barbecues in cortenstaal zijn hun specialiteit. En dat tonen ze je graag tijdens het keukenfestival in Herent. Je kan er genieten van heerlijke spekfakkels, gebakken op een echte Geenstaal barbecue. Laat het smaken!

Team Dovy Herent

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Herent (Brusselsesteenweg 16, 3020 Herent)

Wanneer?
Zondag 19 februari 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.