Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenfestival Dovy Grimbergen Nederlandstalig

Keukenfestival bij Dovy Grimbergen

Welkom op het keukenfestival in Dovy Grimbergen!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers. En dat allemaal in de toonzaal van Grimbergen op zondag 26 februari.

Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00. Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt, we werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten. De activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats.

Het team van Dovy Grimbergen kijkt ernaar uit je te verwelkomen.

Tot binnenkort!


Inschrijven

Iedereen is welkom!
Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.


Inschrijven

Registreer met enkele klikken voor het keukenfestival en kies zelf wanneer je komt.

Het programma

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00-17:00.

Kookdemo AEG
LOÏC IS ZOT VAN MOSGROEN EN OUDE EIK

Kookdemo Loïc Van Impe

Wie kent Loïc Van Impe niet? Hij is een bekend tv-gezicht als chef-kok, auteur van diverse kookboeken én zot van koken. Met zijn vlotte babbel en flair is hij een echt natuurtalent in de keuken. Zijn recepten en foodblogs zijn immens populair op sociale media. In een handomdraai zet hij gemakkelijke, gezonde gerechten op tafel, het liefst van al met klaargemaakt met kraakverse ingrediënten. Je ziet hem tijdens deze kookdemo live aan het werk.

Tijdstip: de demo van Loïc deze namiddag moet om medische reden worden uitgesteld. Er zal een nieuwe datum gezocht worden.

Kookdemo met de ingebouwde dampkappen van Bora

Hoe kun je kookdampen en geurtjes vermijden? Met een dampkap van Bora die ingebouwd is in de kookplaat. Dat is een ingenieuze dampkap die geuren en dampen afzuigt waar ze ontstaan. Bovendien heb je geen last van een grote constructie die het zicht in jouw keuken belemmert.

Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Wil je dit systeem graag in werking zien? Kom dan naar het keukenfestival bij Dovy.

Keukenfestival Dovy Keukens - Bora
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Infosessie lade-indelingen door Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders… Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het keukenfestival toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen, ladesystemen, scharnieren en ladegeleiders jouw keukenervaring nog aangenamer maken.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Dovy Tupperware

Kookdemo met handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente toont je hoe je makkelijk een volledige maaltijd bereidt in de microgolf, ze leert je handig omgaan met een mandoline en geeft tips omtrent het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren.

Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Demonstratie Samsung Airdresser

Fondue eten, bakken en braden of ’s avonds rond de vuurkorf zitten… Al die geuren kruipen snel in je kleren. Wat als je zijden blouse, jasje of kostuum niet gewassen kunnen worden? Dan doe je beroep op de Airdresser! Dit toestel ontsmet en frist je kleding op, het verwijdert zweet, huisstofmijt, geuren, virussen en bacteriën, maakt je kleding stofvrij, droogt gelijkmatig en ontkreukt. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de Airdresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Keukenfestival Dovy Keukens - Samsung
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

Kobold® heeft een grote impact op de efficiëntie van jouw dagelijkse leven. De duurzame en allergievriendelijke Kobold® huishoudtoestellen zorgt voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd.

Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken (vloer, tapijt, wagen, bekleding, matras…). Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Vanya Wellens Grimbergen

Ontmoet Vanya Wellens uit Thuis

Maak kennis met Vanya Wellens van het tv-programma Thuis die op 26 februari aanwezig zal zijn op het keukenfestival van Dovy Grimbergen. Vanya komt op zondag 12 maart nog eens naar de toonzaal van Grimbergen waar ze haar favoriete gerechten zal koken.

Team Dovy Keukens Grimbergen

Praktische info

Waar?
Dovy toonzaal Grimbergen (Vilvoordsesteenweg 397, 1850 Grimbergen)

Wanneer?
Zondag 26 februari 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Toegang is volledig gratis.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare