
LEER SNIJDEN ALS EEN CHEF
Welke soorten messen bestaan er? Welke worden het meest gebruikt in de keuken? Waaraan herken je een goed keukenmes? Welk onderhoud heeft het nodig? Wat is het verschil tussen een koksmes en een santokumes? Brecht is eigenaar van Chef & Knife en heeft een kookwinkel in Brakel met specialisatie in Japanse keukenmessen. Tijdens de demo krijg je een uitgebreide en deskundige uitleg over diverse soorten messen en snijtechnieken. Je proeft ook van enkele lekkere hapjes want als gepassioneerd hobbykok brengt Brecht je enkele handige kooktechnieken bij. Da’s mooi meegenomen!
Grandioze opening Dovy Geraardsbergen
Dovy Geraardsbergen zit in een nieuw jasje. De nieuwste keukenmodellen en -trends wachten er op jou. En bovendien zijn er tal van andere activiteiten, we verwelkomen je graag in onze toonzaal.

PRAKTISCHE INFO
Waar? Dovy Geraardsbergen (Astridlaan 125, 9500 Geraardsbergen)
Wanneer? Zondag 5 februari, doorlopend van 13u tot 17u