Loïc Van Impe | Zot van koken

Loïc en Dovy samen op Basecamp Connections

Loïc verwent de smaakpapillen op Basecamp Connections

Begin maar al te watertanden want Loïc Van Impe komt in de potten roeren. De jonge tv-chef is aan een stormachtige carrière bezig, zit Jeroen Meus op de hielen en heeft Piet Huysentruyt al lang doen vergeten. Kortom deze bruisende persoonlijkheid pakt niet alleen op het scherm, hij kan nog een aardig stukje koken ook.
En koken dat komt Loïc doen. Hij prikte 6 dagen in zijn agenda waarop hij de gasten van Basecamp Connections komt verwennen met wereldse lekkernijen én een joviale babbel. Zijn kookkunsten werken aanstekelijk! En het fijne? Je kunt nog zelf aan de slag ook als je dat wil.

Loïc Van Impe | Zot van koken
Atelier culinaire par Loïc Van Impe

Dat wordt genieten!

Tijdens zijn verblijf start hij om 16u met een workshop, waarin je telkens de kneepjes van een wereldse keuken onder de knie krijgt. Meer van het genieten en minder van het koken? Geen enkel probleem van 18u tot 20u geniet je achtereenvolgens van de Japanse, Mexicaanse, Libanese, Spaanse en Amerikaanse keuken. Wij garanderen je smaakpapillen die in overdrive gaan. Telkens komt er één keuken aan bod en word je door de smaakbommetjes van je sokken geblazen, moest je die al aanhebben ...

Reserveer nu je plekje

Loïc Van Impe is aanwezig op 15, 18 en 26 juli en opnieuw op 12, 15 en 19 augustus. Boek je een heerlijke glamping tent met Connections waarin deze dagen inbegrepen zijn, dan weet je dat culinair genieten centraal staat.

Reserveer nu via Connections
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: kookdemo mechelen