Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Openingsfeest Dovy Aartselaar

Grandioos openingsfeest op 30 april bij Dovy Aartselaar

Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers in de nieuwe toonzaal van Aartselaar.

We werken met inschrijvingen om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Zelfs als je bent ingeschreven, beslis je nog steeds zelf wanneer je langskomt.

- Kom je graag langs in de voormiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 11:00 tot 14:00.
- Neem je liever een kijkje in de namiddag? Schrijf je dan in voor het tijdsblok van 14:00 tot 17:00.

Het programma

LOÏC IS ZOT VAN MOSGROEN EN OUDE EIK

Kookdemo met Loïc Van Impe

Wie kent Loïc Van Impe niet? Hij is een bekend tv-gezicht als chef-kok, auteur van diverse kookboeken én zot van koken. Met zijn vlotte babbel en flair is hij een echt natuurtalent in de keuken. Zijn recepten en foodblogs zijn immens populair op sociale media. In een handomdraai zet hij gemakkelijke, gezonde gerechten op tafel, het liefst van al met klaargemaakt met kraakverse ingrediënten. Je ziet hem tijdens deze kookdemo live aan het werk.

Tijdstip: van 14.30 uur tot 15.30 uur en van 16u tot 17u

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

De techniek van stoomkoken is een kooktechniek die veel voordelen heeft. Het is gezond, goed voor de slanke lijn want er komt geen olie of vet aan te pas en de smaak blijft optimaal bewaard. Het resultaat overtreft beslist jouw verwachtingen!

Tijdstip: van 11:00 tot 14:00

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Tupperware

Kookdemo met handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het evenement. Een ervaren consulente toont je hoe je makkelijk een volledige maaltijd bereidt in de microgolf, ze leert je handig omgaan met een mandoline en geeft tips omtrent het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren.

Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor jou gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde internationale receptenplatform, Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen.

Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. En dat terwijl je bijna geen andere keukenapparatuur meer nodig hebt. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het evenement.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Dovy Keukens - Bora

KOOKDEMO MET INGEBOUWDE DAMPKAPPEN VAN BORA

Hoe kun je kookdampen en geurtjes vermijden? Met een dampkap van Bora die ingebouwd is in de kookplaat. Dat is een ingenieuze dampkap die geuren en dampen afzuigt waar ze ontstaan. Bovendien heb je geen last van een grote constructie die het zicht in jouw keuken belemmert.

Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Wil je dit systeem graag in werking zien? Kom dan naar het evenement bij Dovy.

Demonstratie Franke

Onzeker welke kraan of spoelbak het geschiktst is voor jouw droomkeuken, of wil je de verschillende kleuropties eens overlopen? Grijp deze kans om alles te weten te komen over kranen en spoelbakken.

Kraan Franke
Keukenfestival bij Dovy Aartselaar La Purethee

Degustatie thee, ijsthee en infusies

Ria had al van kindsbeen af interesse in de natuur en natuurlijke producten. Ze deelt graag haar passies met jou en leert je het verschil tussen thee en een infusie. Welke soorten thee bestaan er en hoe serveer je het best een kopje thee? Ze zal het je met veel gedrevenheid uitleggen en al je zintuigen prikkelen. Zo kan ook jij met volle teugen genieten van zuivere en pure producten die jouw gezondheid mee ondersteunen. Welkom in de (h)eerlijke wereld van thee, ijsthee en infusies.

DEGUSTATIE VAN BIOWIJNEN

Biodyvino is specialist in bio, biodynamische en natuurlijke wijnen. De meeste wijnen zijn bio, het gros komt van Spanje, Frankrijk en Italië. 20% van het gamma is fair trade. Voor de fairtradewijnen werkt Biodyvino enkel met wijnproducenten die gecertificeerd zijn door Max Havelaar of Fair for Life van IMO. Om als eerlijk handelsproduct te worden bestempeld, moet het aan verschillende criteria voldoen en ook elke schakel in het proces moet eerlijk verlopen. Bio en fair trade zijn aan het boomen en daarom is integriteit het visitekaartje van Biodyvino.

Openingsfeest Dovy Aartselaar - Biodyvino
Orgalux Van Hoecke bestekladen

INFOSESSIE LADE-INDELINGEN DOOR ORGALUX

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Of zijn jouw bestaande indelingen aan vervanging toe?

Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Tijdens het evenement toont een expert je graag hoe de juiste lade-indelingen en scharnieren jouw keukenervaring nog aangenamer maken.


Inschrijven

Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Team Dovy Keukens Aartselaar

Praktische info

Waar?

Dovy toonzaal Aartselaar (Boomsesteenweg 22, 2630 Aartselaar)

Wanneer?

Zondag 30 april 2023 doorlopend vanaf van 11u tot 17u.

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare