Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keukenmodel RAYA Japandi stijl
Geplaatst op 3 juli 2023 02:00 in Trends & nieuwigheden

In de keukenwereld is Dovy altijd een stapje voor. Onze interieurarchitecten bezochten diverse nationale en internationale meubel- en designbeurzen. Ze kwamen terug met schitterende ideeën, veel inspiratie en waardevolle concepten. In samenspraak met de ontwerpafdeling en de productie werden deze ideeën en concepten verder uitgewerkt. Dat resulteerde in 3 prachtige nieuwe keukenmodellen: de Raya, de Rigata en de Deli. Drie schitterende keukens om als trendsetter volop mee uit te pakken.

Nieuw keukenmodel: Raya in Japandi-stijl

Keukenmodel RAYA Japandi stijl

Verticale groeven

Het keukenmodel Raya – de naam betekent letterlijk ‘streep of lijn’ in het Spaans – zal een topper worden in ons gamma. Deze greeploze kastdeur heeft fijne verticale lijnen over de volledige oppervlakte. Dat zorgt voor een moderne, strakke uitstraling. Je vindt de Raya met zijn smalle lijnen vooral terug in de Japandi-stijl, dat is een mooie mix van de rijke Japanse designtraditie met serene Scandinavische elementen. Minimalistisch, functioneel, warm en rustgevend zijn enkele kenmerken. Ook het greeploze aspect maakt hier deel van uit. Clean, sober en strak zijn daarbij de sleutelwoorden en daar sluit de Raya perfect bij aan.

De Italiaanse naam Rigata staat voor ‘gegroefd’. Dit keukenmodel is identiek aan de Raya, maar heeft wél een handgreep. Deze kastdeuren en lades passen uitstekend bij een tijdloze keuken met een iets speelser karakter en een chique uitstraling. Een horizontale handgreep doorbreekt immers het verticale patroon. Met zijn verticale groeven en handgreep is dit model enigszins gedurfd, maar het geheel straalt veel luxe uit.

Luxueuze afwerking

De kastdeuren van beide keukenmodellen zijn afgewerkt in matte lak. De fijne verticale lijnen zijn een lust voor het oog waarbij de subtiliteit in de afwerking zit. Uiteraard zijn ze allebei verkrijgbaar in tal van kleuren maar ze zijn vooral populair in wit of zwart. Waar effen witte of zwarte kastdeuren eerder een koele, strakke sfeer uitstralen, geeft het gegroefde patroon net dat speelse uiterlijk aan je keuken. Combineer met het warme karakter van hout en enkele goudkleurige accenten voor een subliem effect.

Keukenmodel RAYA zwart Japandi stijl

Nieuw keukenmodel: Deli in modern klassieke stijl

Keukenmodel Deli Misterio Gold

Een geraffineerde keuken in modern klassieke stijl

Kan een keuken modern én klassiek zijn tegelijkertijd? Jazeker! Een interieur in modern klassieke stijl is elegant, luxueus, statig en chic. Het is een combinatie van klassieke vormen met een moderne toets. De kastdeuren van het nieuw keukenmodel Deli noem je klassiek door het dubbel kader: een heel smal kader aan de buitenrand, gevolgd door een breder kader.

Klassiek met een moderne twist

Ook de aanwezigheid van een handvat geeft deze kastdeur een klassieke look. Maar de strakke vormgeving, de frisse aanblik, het rustige gevoel en de styling geven er een moderne twist aan. De combinatie van beide maakt er een modern klassieke stijl van, vol comfort.

Keukenmodel Deli Misterio Gold

Het is net de combinatie van beide elementen die deze modern klassieke kastdeuren in mat lak zo stijlvol maakt. Een keuken met Deli-deuren oogt niet alleen sierlijk maar ook elegant en royaal. Combineer met een werkblad met een fijn geaderde marmerlook voor een luxueuze toets.

Benieuwd naar meer trends nieuwigheden?

Er werden ook vier nieuwe werkbladen aan het assortiment toegevoegd. Ontdek er alles over op onze website.

Ontdek meer
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.