X
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Ik ga akkoord

Nieuwtjes over Dovy

Kastdeuren in 24 mm dikte

Exclusief bij Dovy : kastdeuren in scarved oak

Zwarte keukens zijn dé trend van 2018

Winnaars 'Win uw keuken' - Limburg

Winnaar 'Win een Belvilla-vakantie'

De winnaar van de wedstrijd 'Win een droomvakantie' is bekend!

Dovy sponsort 'Chef in je Oor'

Winnaars 'Win uw keuken'

Winnaar wedstrijd 'Win een Dovy-keuken' i.s.m. Ik ga Bouwen

Winnaars kleurwedstrijd Open Bedrijvendag

Winnaars 'Win uw keuken' bij Dovy Naninne (Namen)

Dovy opent nieuwe toonzaal te BRUGGE

Al eens gedacht aan een keuken met glas?

De nieuwe keukenlijn van Dovy

Verlaagd BTW-tarief naar 6% tot eind 2015

Recepten van Peter Van Asbroeck - Dovy Mechelen 25/10

Recepten van Curd Velghe - Dovy Roeselare 25/10

Recepten van Luc Verhulst - Dovy Roeselare 18/10

Recepten van Piet Huysentruyt - Dovy Tienen 20/9

Recepten van Marc Costers - Dovy Turnhout 13/9

Recepten van Tom Caubergs - Dovy Tienen 12/9

Recepten van Peter Van Asbroeck

Recepten van Peter Van Asbroeck

HOT SPICY SCAMPI

Ingrediënten voor 4 personen : 
- 48 gepelde scampi's met staartje
- 2 koffielepels Sambal Oelek
- 1 koffielepel suiker
- 1 scheutje Sake of Sherry
- 1 klont boter
- een gesnipperd lookteentje
- arachideolie
- peterselie

Bereiding : 
- Bak de scampi kort in wat hete olie
- Haal ze eruit
- Smelt wat boter in een pan
- Fruit de look
- Bak de scampi verder en voeg de Sambal Oelek toe
- Gooi er wat suiker over
- Flambeer met de Sake
- Gooi op het einde wat gesnipperde peterselie over het gerecht

Serveer met rijst.



GEVULD WITLOOF MET ZOETZURE RATATOUILLE EN TOFUKORRELS

Ingrediënten :
- 3 stronkjes witloof
- scheutje arachideolie
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 oranje paprika geschild en in blokjes gesneden
- 1/2 courgette in blokjes gesneden
- 1/2 aubergine in blokjes gesneden
- 50g witte rozijnen
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 el pijnboompitten
- basilicum
- gehakte peterselie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el ahornsiroop
- 400g tofukorrels

Bereiding :
- Pluk de blaadjes witloof en kook ze eventjes in gezouten water
- Laat uitlekken op een droge handdoek
- Verhit de olie en stoof de ui, de look, de courgette, de paprika en de aubergine
- Voeg rozijnen, de kruiden en de azijn erbij
- Bak de tofukorrels
- Meng met de groenten en tomatenblokjes
- Zes minuten garen
- Voeg ahornsiroop toe
- Peper en zout toevoegen
- Rol in het witloof

Als hapjes kun je de ratatouille serveren op een rauw witloofblaadje.

SMAKELIJK!

Tendensreportage met Dovy-klanten in de hoofdrol

Gene stress op Stories TV

De troeven van wenglor charmeren Dovy Keukens

Dovy Keukens opent nieuwe toonzaal te Sint-Genesius-Rode

Woondromen op Libelle TV, in samenwerking met Dovy

Nieuw en uniek : kerngekleurd frontlaminaat

Keukentip : wat met vieze geurtjes in uw koelkast?

Dovy verkozen tot meest klantgerichte onderneming

4 nieuwe kleuren composiet

Indraaischuifdeuren hebben een verrassend effect!

Heerlijke recepten van Piet Huysentruyt

Nieuw en exclusief bij Dovy : frontlaminaat

Nieuw in het gamma : volkern werkbladen

Keukens in hoogglanslak : een echte trend!

Kant-en-klaar kokend water met de Quooker

Dovy als 'Fabriek van de Toekomst'

Copyright 2017 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso
Gratis advies aan huis
Vraag een gratis prijsofferte
Gratis Dovy-magazine aanvragen
Inschrijven nieuwsbrief
Zoek een Dovy-winkel
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op ons Youtube-kanaal
Abonneer u op onze RSS-feed
Volg ons op Google Plus