Vakantiehuis for Life

Dovy is trotse keukenpartner van Vakantiehuis for Life

Op maandag 11 juli start bij VTM het nieuwe seizoen van Vakantiehuis for Life. In dit tv-programma staan vijf duo’s voor een uitdagende opdracht: ze moeten een pittoreske chalet in de Ardennen restaureren én een groot deel van hun materiaal verdienen met survival-opdrachten in de nabijgelegen natuur. Als trotse partner mocht Dovy de 5 vakantiehuizen van een oerdegelijke keuken voorzien.

Maar er is meer! Dankzij onze samenwerking met Les Jardins de Durbuy maak je kans op een verblijf voor 5 personen in een gezellig vakantiehuis in Durbuy.

Ontwaak jij binnenkort in een gezellig vakantiehuis in Durbuy?

Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet maak jij wel kans op een mid-week of weekendverblijf* voor 5 personen in een vakantiewoning in vakantiepark Les Jardins de Durbuy. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Laat ons in onderstaand invulformulier weten waarom je dit verblijf moet winnen.
  2. Beantwoord de schiftingsvraag.
  3. Vul je contactgegevens in.

Deelnemen kan van vrijdag 1 juli 2022 t.e.m. maandag 29 augustus 2022 . De winnaar wordt op vrijdag 2 september 2022 bekend gemaakt op deze pagina en onze social media kanalen. Good luck! 🍀

Les Jardins de Durbuy

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.

* Mid-week of weekendverblijf voor 5 personen tijdens een vrij te kiezen periode vóór 31/12/2023 (met uitzondering van kerstvakanties) .

Vul hier jouw geboortedatum in.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: wedstrijd actie