X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Enkele onderhoudstips om levenslang te genieten van uw droomkeuken

Onderhoud van keukenapparaten

Vitrokeramische of inductiekookplaat

Gaskookplaat

Oven

Magnetron

Dampkap

Koelkast

Vaatwas

Diepvriezer

Onderhoud van kastdeuren en kasten

Laminaat

Massief hout

Gelakte MDF

Gelakt glas

Corpus (de kast zonder de deuren)

Frontlaminaat

Onderhoud van werkbladen

Laminaat

Composiet

Inox

Blauwe hardsteen (arduin)

Om werkbladen van Belgische arduin te onderhouden, smeert u het oppervlak in met een oplossing van 50% terpentijn en 50% lijnolie. Laat 24 uren drogen en haal het overtollige weg. Deze behandeling kan u desnoods herhalen, maar dan met een verhouding 2/3de terpentijn en 1/3de lijnzaadolie. Vlekken van azijn, citroen, cola, etc. zullen zo grotendeels verdwijnen, en het werkblad zal worden gevoed en beschermd. Herhaal dit 1 of 2 maal per jaar of wanneer het nodig is. Voor het voeden van de steen en het verdoezelen van piepkleine krasjes gebruikt u een oplossing van een handvol neutrale, natuurzuivere zachte zeep (genre Marseille of D’Or) op 10 liter warm water. In deze verhouding blijven er geen lelijke zeepsporen achter. U kan het werkblad ook reinigen met een poetsdoekje gedrenkt in een beetje lijnzaadolie. Na enkele jaren in gebruik geraakt arduin verzadigd en heeft dan een charme die weinig andere soorten natuursteen kunnen evenaren. Blauwe hardsteen is kras- en vlekgevoeliger dan bijvoorbeeld gepolijste graniet of composiet. Het is een natuurlijk product dat van nature witte aders, schelpen, zwarte lijntjes en lichte terrasvorming kan vertonen.

Keramiek

Volkern

Graniet

Onderhoud van onderdelen

Spoelbak in inox

Spoelbak in graniet

De kraan

Scharnieren, lopers en bewegende delen

Grepen, knoppen

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso