X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Enkele onderhoudstips om levenslang te genieten van uw droomkeuken

Onderhoud van keukenapparaten

Vitrokeramische of inductiekookplaat

Gaskookplaat

Oven

Magnetron

Dampkap

Koelkast

Vaatwas

Diepvriezer

Onderhoud van kastdeuren en kasten

Laminaat

Massief hout

Gelakte MDF

Gelakt glas

Corpus (de kast zonder de deuren)

Frontlaminaat

Onderhoud van werkbladen

Laminaat

Composiet

Inox

Blauwe hardsteen (arduin)

Keramiek

Volkern

Graniet

Onderhoud van onderdelen

Spoelbak in inox

Spoelbak in graniet

De kraan

Een kraan maak je schoon met een zachte doek en een sopje op basis van een zacht en vloeibaar reinigingsmiddel. Schurende, bijtende of agressieve reinigingsmiddelen zijn te vermijden: zij tasten het oppervlak van de kraan aan, waardoor er een matte schijn ontstaat. Ook verchroomde of gekleurde kranen worden probleemloos schoon met zeepsop of met een zacht vloeibaar reinigingsmiddel op basis van citroenzuur. Bij kalkvlekken vermijd je best antikalkproducten, die zijn te agressief. Ook schoonmaakproducten in sprayvorm zijn geen goede keuze: ze kunnen het binnenwerk van de kraan aantasten. In de plaats van antikalkproducten gebruik je beter citroenzuurhoudende producten. Ook azijn of schoonmaakazijn is een dankbare oplossing, maar laat die best niet te lang intrekken. Na gebruik overvloedig spoelen met schoon water.

Scharnieren, lopers en bewegende delen

Grepen, knoppen

Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso