X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Enkele onderhoudstips om levenslang te genieten van uw droomkeuken

Onderhoud van keukenapparaten

Vitrokeramische of inductiekookplaat

Gaskookplaat

Oven

Magnetron

Dampkap

Koelkast

Om uw koelkast hygiënisch te houden moet u die één keer per maand reinigen. Schakel de stroomtoevoer uit, verwijder de legplateaus, laden en deurvlakken en reinig deze afzonderlijk. De binnenkant maakt u schoon met een spons en een ontsmettend detergent. Gebruik nooit zuiver bleekwater. Begin bovenaan. Voor het reinigen van het rubber van de deur kan u een tandenborstel gebruiken. Spoel na met helder water en wrijf alle oppervlakken, ook de legplateaus, droog met een schone doek. Voor een optimale werking van uw koelkast moet de lucht aan de achterzijde correct circuleren. Verwijder daartoe twee keer per jaar het stof van de roosters achteraan het toestel. De buitenwanden van de koelkast reinigt u met een spons en wat zeep.

Vaatwas

Diepvriezer

Onderhoud van kastdeuren en kasten

Laminaat

Massief hout

Gelakte MDF

Gelakt glas

Corpus (de kast zonder de deuren)

Frontlaminaat

Onderhoud van werkbladen

Laminaat

Composiet

Inox

Blauwe hardsteen (arduin)

Keramiek

Volkern

Graniet

Onderhoud van onderdelen

Spoelbak in inox

Spoelbak in graniet

De kraan

Scharnieren, lopers en bewegende delen

Grepen, knoppen

Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso