X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord

Enkele onderhoudstips om levenslang te genieten van uw droomkeuken

Onderhoud van keukenapparaten

Vitrokeramische of inductiekookplaat

Gaskookplaat

Oven

Magnetron

Dampkap

Koelkast

Vaatwas

Diepvriezer

Onderhoud van kastdeuren en kasten

Laminaat

Massief hout

Hout is een natuurproduct dat onder invloed van luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen kan uitzetten en krimpen. In de wintermaanden kan de centrale verwarming verantwoordelijk zijn voor een te lage luchtvochtigheid, waardoor massief hout krimpscheurtjes kan vertonen. Ook technisch niet te voorkomen is dat de kleur verandert onder invloed van licht en lucht. Zeker waar zich noesten en harsdelen in het hout bevinden, is dit onvermijdelijk. Maar dat is precies eigen aan echt hout, en het geeft kastdeuren hun typisch authentieke uitstraling. Massief hout onderhouden is eenvoudig: afstoffen met een zachte droge doek, eventueel met een iets vochtige doek, en direct daarna droogwrijven. Gebruik geen meubelolie, schuurmiddelen, ammoniak en andere agressieve schoonmaakproducten. Houten kastdeuren die transparant werden gelakt kan u na verloop van tijd behandelen met vloeibare was zonder siliconen. Voor vlekken zijn er specifieke producten te koop. Probeer ze altijd eerst uit op een onopvallende plaats.

Gelakte MDF

Gelakt glas

Corpus (de kast zonder de deuren)

Frontlaminaat

Onderhoud van werkbladen

Laminaat

Composiet

Inox

Blauwe hardsteen (arduin)

Keramiek

Volkern

Graniet

Onderhoud van onderdelen

Spoelbak in inox

Spoelbak in graniet

De kraan

Scharnieren, lopers en bewegende delen

Grepen, knoppen

Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso